Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - Útjavítás E-75-ösön

2021.07.28
15:23
Forrás
Pannon RTV
A Vojput Kft közleménye szerint az E-75-ös autóút Horgos-Újvidék közötti szakaszának folyamatban lévő javítási munkálatai a tervek szerint szeptember 15-ig tartanak.

A Szabadka irányából jobb oldali útszakasz felújítását a 33-as és a 36-os kilométer közötti szakaszon végzik. Emiatt a forgalmat a horgosi országhatártól Újvidék irányában haladó  közlekedési sávból átirányították az Újvidékről Horgos felé haladóba. Éppen ezért a közlekedőket arra kérik, hogy az útviszonyoknak megfelelően és óvatosan vezessen, illetve figyeljék az útjelző táblákat.
A felújítási munkálatokat az autóúton a közlekedés biztonság fokozása, valamint a Magyarországgal és a régió más országaival való zökkenőmentes összeköttetés érdekében szervezték meg.  

Közérdekű információ
E-75
Vojput Közvállalat
útjavítási munkálatok

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.