Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Közérdekű információ - Véradási akció

2022.08.14
18:05
Forrás
Pannon RTV
A vérkészletek igen hiányosak, ezért aki csak teheti adjon vért.

A Vöröskereszt Nagykikindai Szervezetének értesítése szerint augusztus 15-én, hétfőn 08.30 és 13.00 óra között véradási akciót szerveznek Nagykikindán, a Vöröskeresztben.

A Vöröskereszt Temerini Szervezetének értesítése szerint augusztus 15-én, hétfőn 08.00 és 11.00 óra között véradási akciót szerveznek Temerinben, az Ifjúsági Házban.

Közérdekű információ
véradási akció

Most

13:59, Frissítve: 14:07

Zajlik a népszavazás Ukrajnában

Már csütörtökön napirendre tűzheti a moszkvai parlament a megszállt ukrán területek Oroszországhoz csatolásáról szóló törvényt az orosz állami hírügynökség szerin
13:45, Frissítve: 13:53

A jelnyelv nemzetközi napja

A siketek és nagyothallók nemzetközi hetét és a jelnyelv nemzetközi napját ünnepelték a Siketek és Nagyothallók Községközi Egyesületében Szabadkán.
13:01

Megáldották az idei termést Horgoson

Szentmisével és terményáldással ért véget Horgoson ma délelőtt a 32. Szüreti napok, a horgosi Havas Boldogasszony-plébániatemplomban. A termelők számára igazán lélekemelő élmény az ilyenkor megtartott istentisztelet.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.