Ugrás a tartalomra
illusztráció: Pixabay

Közérdekű információ - Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

2021.07.31
15:00
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint Királyhalmon, augusztus 2-án, hétfőn 7.30 és 11.00 óra között szerelési karbantartási munkálatokat végeznek a vezetékes vízrendszeren, ezért csökkenhet a víznyomás.

A Szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat kéri a fogyasztókat, hogy biztosítsanak elegendő mennyiségű ivóvizet erre az időszakra, illetve felhívják a fogyasztók figyelmét, hogy csakis célirányosan és takarékosan használják a vezetékes vizet. Éppen ezért ne használják kertöntözésre, udvarlocsolásra, a beton felületek és az járda hűtésére. 

Közérdekű információ
Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.
16:19, Frissítve: 17:43

Újrahasznosítják a szennyvíziszapot Szabadkán

Biomasszát állítanak elő a felhasználásával. Ez egyelőre egy kísérleti projekt. Az ehhez szükséges tesztültetvények a Regionális Hulladéktároló és Hulladékgazdálkodási Kft. területén találhatók. Az illetékesek bemutatták az eddig elért eredményeket.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.