Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

2021.08.24
15:31
2021.08.24
15:38
Forrás
Pannon RTV
Javítási munkálatok miatt augusztus 25-én, szerdán a Palicsi Helyi Közösség területén, valamint Bajmok egyes részein csökkenhet a víznyomás és zavarossá válhat a vezetékes víz.

A szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint Palicson átmossák a vízvezeték hálózatot.

A munkálatok miatt augusztus 25-én, szerdán 9.00 és 11.30 óra között csökkenhet a víznyomás és zavarossá válhat a vezetékes víz a Palicsi Helyi Közösség területén.

Ugyanezen a napon  a vízvezetékrendszeren végzett munkálatok miatt Bajmokon 8.00 és 14.00 óra között szünetel a vízszolgáltatás az Ifjúsági utcában és a Trumbić utca páros oldalán.
A  munkálatok befejezését követően egy rövid ideig zavaros lehet a vezetékes víz.  

Közérdekű információ
Szabadkai Vízművek és Csatornázási KKV

Most

15:56

Mit mond Amerika?

Sürgősen folytatni kell a dinárhasználatot tiltó prištinai rendeletről szóló egyeztetést - közölte az amerikai külügyminisztérium.
15:13, Frissítve: 16:45

A népmese bűvöletében

Hetvenhét magyar népmese címmel szerveztek vetélkedőt az újvidéki általános iskolák alsós tagozatai számára. A versenyt a helyi Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban tartották meg.
14:56, Frissítve: 16:50

A rózsaszín pólók napja van

A kortársak közötti erőszak megfékezésére irányuló nemzetközi napot a szabadkai Jovan Mikić Általános Iskolában is megszervezték. A rózsaszín pólók napját minden évben február utolsó szerdáján tartják.

Népszerű