Ugrás a tartalomra
Pixabay/illusztráció

Közérdekű információ - Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

2022.06.20
14:43
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint Szabadkán, Radanovácon és Palicson átmossák a vízvezeték hálózatot.

Június 21-én, kedden megkezdődik a vízvezetékrendszer átmosása, amely július 17-éig tart és amit minden nap 23.30 és 05.00 óra között végeznek. Emiatt a víznyomás csökken és átmenetileg zavaros is lehet a vezetékes víz.

Közérdekű információ
Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

Most

17:14, Frissítve: 17:28

Hőség, vízpart, leégés

Az év eddigi legmelegebb időszaka elé nézünk térségünkben. Sokan a vízpartokon keresnek menedéket a kánikulában. Itt könnyebb elviselni a rekkenő hőséget, de több dologra is oda kell figyelnünk az egészségünk érdekében.
16:50, Frissítve: 17:02

Hiány helyett többlet

Vajdaság 2021-es költségvetésének a végrehajtásáról szóló jelentés volt a Tartományi Képviselőház ülésének a középpontjában. Az állami számvevőszék negyedik alkalommal adott pozitív véleményt a vajdasági büdzsé kiadásairól.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.