Ugrás a tartalomra
Pixabay/illusztráció

Közérdekű információ - Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

2022.06.28
14:20
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat felszólítja a polgárokat, hogy takarékoskodjanak a vezetékes vízzel.

A közvállalat minden nagy kapacitású ivóvízkútja maximális mennyiségben termeli a vizet, a kánikulában azonban ez sem elegendő.
Éppen ezért a Szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat kéri a fogyasztókat, hogy csakis célirányosan és takarékosan használják a vezetékes vizet. Éppen ezért ne használják kertöntözésre, udvarlocsolásra, a betonfelületek és a járda hűtésére.  

Közérdekű információ
Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

Most

17:02, Frissítve: 17:11

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése az EU és a Nyugat-Balkán országai között a 2022. december 6-án megtartott tiranai értekezleten aláírt nyilatkozat értelmében – közölte a Regionális Együttműködési Tanács.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.