Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Vöröskereszt Szabadkai Szervezete

2021.09.22
17:29
Forrás
Pannon RTV
A Vöröskereszt Szabadkai Szervezetének értesítése szerint október 17-éig tart a Szolidaritás hónapja Szabadkán.

Ennek keretében tartós élelmiszert és tisztálkodási eszközöket gyűjtenek a rászorulók számára. Az akció keretében a belvárosi Maxi bevásárlóközpontban helyeztek el két gyűjtő dobozt, ahova a lakosok elhelyezhetik adományaikat. Ezzel párhuzamosan ruha-adományokat is gyűjtenek ugyancsak a rászorulóknak a Szabadkai Vöröskereszt székhelyén (Fasizmus áldozatainak tere 3.), minden munkanapon 8.00 és 13.00 óra között.

Vörökereszt
adománygyűjtés
Közérdekű információ

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.