Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Közérdekű információ - Zentai Egészségház

2021.08.12
16:31
2021.08.12
16:37
A Zentai Közkórház értesítése szerint ingyenes megelőző egészségügyi vizsgálatokat végeznek augusztus 14-én, szombaton és 15-én, vasárnap mindkét napon 8.00 és 14.00 óra között a közkórházban.

Zenta

Szombaton fül-orr-gégészeti vizsgálat, laboratóriumi (teljes vérkép, vércukorszint mérés) vizsgálat, vérnyomásmérés, EKG és általános állapotfelmérő orvosi vizsgálat, mammográfiai vizsgálat, méhnyakrák szűrés és pszichológiai vizsgálat lesz.

Vasárnap laboratóriumi (teljes vérkép, vércukorszint mérés) vizsgálatot, emlő ultrahang vizsgálatot, vérnyomásmérést, EKG-t és általános állapotfelmérő orvosi vizsgálatot, emlő ultrahang vizsgálatot, szemvizsgálatot, méhnyakrák-szűrést és pszichológiai vizsgálatot végeznek.

Zenta
Egészség Háza

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.
21:11

Áthelyezik a belgrádi állatkertet

Majdnem kilencven évvel megalapítása után Belgrád közvetlen központjából egy szigetre helyezik át a belgrádi állatkertet annak érdekében, hogy a nándorfehérvári várnak is helyet adó Kalemegdan felkerülhessen az UNESCO világörökségi listájára.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.