Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Közérdekű információ - Zöldségvásár a Nagybani Piacon

2021.10.08
17:28
Forrás
Pannon RTV
A hagyományos, huszadik zöldségvásárt idén október 9-én, szombaton a délelőtti órákban rendezik meg a Mirko Bogović utcai Nagybani Piacon.

 A Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat meghívja  Szabadka és környéke, valamint Vajdaság más részeinek mezőgazdasági termelőit, hogy a szabadkai vásárlóknak ismét kínálják fel termékeiket, elsősorban a zöldségféléket és gyümölcsöt.
A tavalyi zöldségvásáron mintegy ötven mezőgazdasági termelő, azaz gyümölcs- és zöldségtermesztő árusította termékeit, és a vásárlók is szép számban látogattak ki a piacra.
Október 9-én a Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat az őszi termések gazdag kínálatára számít a Nagybani Piacon, és arra kéri az eladókat és vásárlókat, hogy az idei vásáron tartsák be a koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére irányuló összes óvintézkedést. 

Közérdekű információ
nagybani piac
Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.