Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Topolyán fogadják a polgárokat lecsapolási illetékkel kapcsolatban

2021.08.10
15:27
Forrás
Közlemény
Topolyán is fogadják a polgárokat a Vajdaság Vizei Közvállalat szakemberei.

Annak érdekében, hogy a vízlecsapolási illetékkel kapcsolatos panaszukat gyorsabban és hatékonyabban tudják rendezni az elégedetlen polgárok, a közvállalat augusztus 12-én, csütörtökön 8.00 és 14.00 óra között a Mezőgazdasági Szakszolgálat székhelyén, a Fő utca 103-as szám alatt szervezi meg a személyes találkozót ügyfeleivel. Ide várják a környező településekről és községekből érkező panaszosokat is. A találkozás lehetőséget nyújt arra, hogy a vízlecsapolási illetékkel, tartozással, késedelmi kamatokkal, a törlesztési kötelezettség átütemezésével és más kérdésekkel kapcsolatban is pontos választ kapjanak a polgárok.

Topolya
lecsapolási illeték
lecsapolási
lecsapolás

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
15:20, Frissítve: 16:34

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.