Ugrás a tartalomra

A Golgota Gospel Kórus koncertje Szabadkán

Az esemény kezdete
2022.11.17
13:19
2022.11.17
13:39
Forrás
Pannon RTV
Hangolódjunk az ünnepekre a budapesti Golgota Gospel Kórus koncertjével. Ismert gospel és karácsonyi dalok december 4-én 16 órától a szabadkai Városháza dísztermében. A belépés ingyenes.

​​​Golgota Gospel Kórus

Jókedv, öröm, sokszínűség. Talán így lehetne jellemezni Magyarország egyik legnagyobb kórusát, a Golgota Gospel Kórust. A 2002 novemberében alakult kórus jelenleg 100 tagot számlál. Koncertjeiken a hivatásos zenészekből álló zenekaruk, a Golgota Gospel Band kíséri őket, akiknek energikus zenei játéka szilárd alapot ad a gospel, jazz, country, blues és olykor klasszikus stílusú dalaikhoz.

Az elmúlt másfél évtized alatt több mint 100 ezer ember előtt koncerteztek Magyarországon és a környező országokban. Felléptek Esztergomban, Székesfehérváron, Baján, Jászberényben, Békéscsabán, kisebb városokban és falvakban, de Erdélyben, Horvátországban, Olaszországban, Lengyelországban, Szerbiában és Szlovákiában is fellépttekk már önálló koncerteken vagy fesztiválokon. Tavaszi, őszi és karácsonyi koncertjeik immár hagyománnyá váltak.

Golgota Gospel Kórus
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:18, Frissítve: 16:32

Méz és bor

Ezzel a címmel pénteken délután kiállítás nyílt Óbecsén a Than Emlékházban. A jövő hét végéig nyitva tartó tárlaton méhészeti és borászati eszközöket láthat a közönség.

Népszerű