Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Januári programok a horgosi Művelődési Házban

Az esemény kezdete
2022.01.07
16:57
2022.01.07
17:07
Forrás
Pannon RTV
Januári programajánló

1

Mesés téli napok a könyvtárban

A Magyarkanizsai József Attila Könyvtár horgosi fiókkönyvtára és a Művelődési Ház
Mesés téli napok a könyvtárban címmel játékos foglalkozásokat szervez a téli szünetben gyerekeknek 6-tól 10 éves korig.
A foglalkozások 2022. január 10-14. között valósulnak meg 9-től 12 óráig.  
Minden nap más témát dolgoznak fel.  Aki legalább egy foglalkozáson részt vesz, az utolsó nap ajándék előadásban részesül.

Programok:
január 10. – Pöttyös nap
január 11. – Babos nap
január 12. – Számos nap
január 13. – Állati nap
január 14. – Bábelőadás – Szerencsés Jankó

2

RINGATÓ – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Foglalkozások a legkisebbeknek és szüleiknek 2022. január 14-én és 28-án 16 órától a horgosi Művelődési Házban.
Ének, hangszerzene, mondóka, ölbeli játékok, jártatók, simogatók, lovagoltatók. Mindezt közösen, egy közösség szerves tagjaként élve meg.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

3

Okostelefonos képzés szépkorúaknak Horgoson!

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény 20 órás okostelefon-kezelői képzést kínál szépkorúak számára. A tanfolyam helyszíne a horgosi Művelődési Ház.
A hallgatók az okostelefon használatát, beállításait, applikációit ismerhetik meg, de sokat megtanulnak majd egyebek között a kommunikációról, a böngészésről, a videólejátszásról, a levelezésről, az adattárolásról, a dokumentumok kezeléséről, a közösségi csoportokról, a térképnavigációról, a fényképezésről-videókészítésről.
A jelentkezési határidő: 2022. január 20-a.
Bővebb tájékoztatás Búzás Hedvig oktatásszervezőtől kapható a következő elérhetőségeken: 024/4 873 043, 063/545 028, edukacija@cnesa.rs.
Forduljanak bizalommal oktatásszervezőinkhez!

4

Könyvbemutató – Hugyec Anikó: Túl kevés idő
2022. január 21. (péntek)
17.00, Művelődési Ház színházterem

A regény zsánerét tekintve romantikus, amely tele van szenvedéllyel és drámával. Ám mindezek mellett egy lélektani utazás is, amely többek között arra a kérdésre keresi a választ, hogy vajon van-e kiút egy olyan mély fájdalomból, amit a számunkra legfontosabb ember okozott azzal, hogy elhagyott minket? A két idősík váltakozásával betekintést kapunk a fényes és boldog múltba, valamint a sötét és szomorú jelenbe. A könyvben nagy szerepet kapnak a mély érzelmek, a beleszőtt dalok pedig megszépítik a mondanivalóját, elvarázsolnak és álmodozásra csábítanak.

„Ez a szívet tépő, gyönyörű történet rávilágít arra, mily becses, értékes az idő, ami néha túl kevés.” (Könyvmolyok szerint a világ)
A belépés díjtalan!
Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Horgosi Művelődési Ház
közérdekű programok

Most

16:10

Átadták a Szent Száva-díjakat

Ezzel az elismeréssel Szent Száva napja alkalmából jutalmazzák meg azokat az egyéneket és szervezeteket, akik kiemelkedő eredményeket értek el többek között az oktatás és nevelés terén.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.