Ugrás a tartalomra
Zentai Magyar Kamaraszínház

Ketten a pArton

2023.09.18
11:33
Forrás
közlemény
A Zentai Magyar Kamaraszínház 2023 szeptemberétől elindítja tIszapArt-estek című összművészeti jellegű programsorozatát.

Amelyen belül nézőink találkozhatnak majd színészekkel; zenészekkel és muzsikájukkal; költőkkel, írókkal és írásaikkal; képzőművészekkel és alkotásaikkal - a szokottnál talán emberközelibb, játékosabb, interaktívabb formában.

A tIszapArt-estek első programjára szeptember 26-án 19 órakor kerül sor kamaratermünkben, a Ketten a pArton - avagy ismerjük meg színészeinket - című alprogramjával, melyben első alkalommal László Sándor színművész, rendező, egyetemi tanár és Virág György színművész beszélgetnek egymással szakmáról, életről, hivatásról. Az estekről videofelvétel is készül, melyet a későbbiekben elérhetővé teszünk médiacsatornáinkon, szerb nyelvű feliratozással.
A program részvételi díja 200 dinár.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, gyertek velünk, legyünk együtt a tIszapArton!

 

programajánló

Most

13:05, Frissítve: 16:46

Levéltári konferenciát tartottak Szabadkán

Levéltáraink nagyjai, szerepük, eredményeik és jelentőségük témában konferenciát tartottak a szabadkai Városházán. A szerbiai előadók mellett Magyarországról és Horvátországból is érkeztek szakemberek.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.