Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kiállítás - A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban

2021.05.31
20:27
2021.06.17
07:21
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsai közéleti arcképtárlat kiállítás június 18-ig tekinthető meg.

Puskás Károly magyarkanizsai építészmérnök Magyarkanizsai közéleti arcképtárlat című fotókiállítása azon, a községben 2000 és 2020 között tevékenykedő személyek arcképét tartalmazza, akik az elmúlt években sokat tettek szűkebb és tágabb közösségönkért.

A kiállítást megnyitja: Bús Csaba, a József Attila Könyvtár igazgatója

A kiállítás június 18-ig tekinthető meg a képtár rendes nyitvatartási idejében: hétfőn, kedden és szerdán 9 és 15, csütörtökön és pénteken pedig 13 és 19 óra között.

kiállítás
Dobó Tihamér Képtár

Most

20:58, Frissítve: 21:14

Díjazták a vajdasági tehetségeket

Kiváló vajdasági magyar diákokat, felsőoktatási hallgatókat díjaztak, és tehetség nagyköveteket kiáltottak ki Szabadkán. A díjazottak emlékplakettet, alkalmi ajándékot és az MNT által biztosított támogatást vehették át.
19:16

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.
17:34, Frissítve: 19:15

11 millió eurót kap Szerbia migrációs ügyekre

Szerbia aláírta az Európai Unióval azt a migráció rendezésére irányuló támogatási szerződést, amelynek második fázisában fejlesztik a befogadóközpontokat, a védelmi szolgáltatásokat és az oktatás elérhetőségét.
16:22, Frissítve: 17:28

Módosult a tartomány idei költségvetése

Ülésezett a Tartományi Képviselőház, amelyen a tartomány 2021-es költségvetésének módosításáról szavaztak. Napirenden szerepelt a Menekültek, kiutasított és lakóhelyüket elhagyni kényszerült személyek számára nyújtott támogatási alap jelentése is.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.