Ugrás a tartalomra
Bölcsészettudományi Kar

Nyílt nap a Bölcsészkaron

2018-02-22
21:39
2018-02-22
21:51
Forrás
Hungarológiai Tanszék
Február 24-én 10.00 és 14.00 óra között az újvidéki Bölcsészettudományi Kar megnyitja kapuit az érdeklődő pályaválasztók és szüleik előtt. A kar tanszékein ügyeletes tanárok várják kérdéseiket.

11.00 órától délig dékáni fogadás lesz az amfiteátrumban, ahol ez alkalommal a Hová a Bölcsészkar után? c. kisfilmet is levetítik, továbbá a vendégek egy interaktív kiállítást is megtekinthetnek A Bölcsészkar a 21. században címmel, amelynek különlegessége, hogy virtuálisan, okostelefon vagy táblagép segítségével bontakozik ki teljességében.

A Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék is felkészült a pályaválasztók fogadására.

Magyar Tanszéken óra

12.00-től 14.00 óráig a harmadik emelet 322-es termében találkozhatnak az érdeklődők a tanszék tanáraival, akiktől informálódhatnak a tanulmányi programokról és a felvételi vizsgával kapcsolatos tudnivalókról, a tanszék jelenlegi hallgatóival pedig kötetlenül elbeszélgethetnek az egyetemista életről.

A Bölcsészettudományi Kar címe: Újvidék, Dr. Zoran Đinđić utca 2.

Újvidék
Bölcsészettudományi Kar
Btk
nyílt nap

Most

11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

plakát

Traktorfesztivál Oromhegyesen

Vasárnap, június 17-én tartják a XI. Traktorfesztivált Oromhegyesen. A vendégeket reggel 7-től várják, a megnyitó 8 órakor lesz. A talpalávalót egész nap a Tresnyeváci Ászok zenekar biztosítja.
plakát

A Magyar Állami Operaház vendégjátéka Szabadkán

Február 17-én és 18-án a szabadkai közönség a Sportcsarnokban tekintheti meg az Opera két látványos produkcióját, Erkel Hunyadi László című operáját, valamint Lehár A víg özvegyének balettváltozatát.
Plakát

Strandszépe 2018

Többéves kihagyás után ismét megrendezésre kerül a Strandszépe a magyarkanizsai Tisza-parton, augusztus 4-én, szombaton 20 órai kezdettel, a magyarkanizsai önkormányzat és a Magyar Szó szervezésében.
plakát

Tompeti és Barátai Szabadka főterén

Június 3-án, vasárnap 17 órától Tompeti és Barátai koncert Szabadka főterén, a napóránál! A Tompeti-Show egy interaktív, zenés, fokozottan szórakoztató családi show-műsor.