Ugrás a tartalomra
Bölcsészettudományi Kar

Nyílt nap a Bölcsészkaron

2018-02-22
21:39
2018-02-22
21:51
Forrás
Hungarológiai Tanszék
Február 24-én 10.00 és 14.00 óra között az újvidéki Bölcsészettudományi Kar megnyitja kapuit az érdeklődő pályaválasztók és szüleik előtt. A kar tanszékein ügyeletes tanárok várják kérdéseiket.

11.00 órától délig dékáni fogadás lesz az amfiteátrumban, ahol ez alkalommal a Hová a Bölcsészkar után? c. kisfilmet is levetítik, továbbá a vendégek egy interaktív kiállítást is megtekinthetnek A Bölcsészkar a 21. században címmel, amelynek különlegessége, hogy virtuálisan, okostelefon vagy táblagép segítségével bontakozik ki teljességében.

A Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék is felkészült a pályaválasztók fogadására.

Magyar Tanszéken óra

12.00-től 14.00 óráig a harmadik emelet 322-es termében találkozhatnak az érdeklődők a tanszék tanáraival, akiktől informálódhatnak a tanulmányi programokról és a felvételi vizsgával kapcsolatos tudnivalókról, a tanszék jelenlegi hallgatóival pedig kötetlenül elbeszélgethetnek az egyetemista életről.

A Bölcsészettudományi Kar címe: Újvidék, Dr. Zoran Đinđić utca 2.

Újvidék
Bölcsészettudományi Kar
Btk
nyílt nap

Most

Népszerű

plakát

A Magyar Állami Operaház vendégjátéka Szabadkán

Február 17-én és 18-án a szabadkai közönség a Sportcsarnokban tekintheti meg az Opera két látványos produkcióját, Erkel Hunyadi László című operáját, valamint Lehár A víg özvegyének balettváltozatát.
Cseszák Balázs és Cseszák Korcsik Anikó

Néptáncoktatás

A Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség, a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet néptáncos képzést szervez január 20-án Muzslyán, február 3-án a szerémségi együttesek oktatóinak/vezetőnek Maradékon .
Plakát

A Magyar Kultúra Napja

A vajdasági központi ünnepség a zentai Művelődési Ház színháztermében január 12-én 19.00 órai kezdettel.

J.S. Bach: h-moll mise október 22-én

A Reformáció 500. évfordulója alkalmából az Ágostai Hitvallású Evangélikus Keresztyén Egyház „Zenei hitvallásaink I.” koncertet szervez Szabadkán a Szent Teréz Székesegyházban október 22-én 19 órakor.