Ugrás a tartalomra
Bölcsészettudományi Kar

Nyílt nap a Bölcsészkaron

2018-02-22
21:39
2018-02-22
21:51
Forrás
Hungarológiai Tanszék
Február 24-én 10.00 és 14.00 óra között az újvidéki Bölcsészettudományi Kar megnyitja kapuit az érdeklődő pályaválasztók és szüleik előtt. A kar tanszékein ügyeletes tanárok várják kérdéseiket.

11.00 órától délig dékáni fogadás lesz az amfiteátrumban, ahol ez alkalommal a Hová a Bölcsészkar után? c. kisfilmet is levetítik, továbbá a vendégek egy interaktív kiállítást is megtekinthetnek A Bölcsészkar a 21. században címmel, amelynek különlegessége, hogy virtuálisan, okostelefon vagy táblagép segítségével bontakozik ki teljességében.

A Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék is felkészült a pályaválasztók fogadására.

Magyar Tanszéken óra

12.00-től 14.00 óráig a harmadik emelet 322-es termében találkozhatnak az érdeklődők a tanszék tanáraival, akiktől informálódhatnak a tanulmányi programokról és a felvételi vizsgával kapcsolatos tudnivalókról, a tanszék jelenlegi hallgatóival pedig kötetlenül elbeszélgethetnek az egyetemista életről.

A Bölcsészettudományi Kar címe: Újvidék, Dr. Zoran Đinđić utca 2.

Újvidék
Bölcsészettudományi Kar
Btk
nyílt nap

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.