Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Rajz és meseíró pályázat

2021.10.04
19:57
2021.10.04
20:09
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ rajz és meseíró pályázatot hirdet óvodások és kisiskolások részére.

Melyik a kedvenc népmeséd? Rajzold le!

Egy vagy több mese illusztrálásával is nevezhetsz. Bármilyen technikával dolgozhatsz: rajzolhatsz, festhetsz, készíthetsz kollázst, montázst…

 

Írj mesét!

A meséd témája szabadon választott, bármiről írhatsz, használd a népmesei motívumokat, a meséd ne legyen hosszabb 2 oldalnál.

 

Pályázók köre:

Óvodások, alsósok (első osztálytól negyedikig), felsős tagozatok (ötödik osztály)

 

Beküldés módja

A beküldött pályamű hátoldalára, ill. a mese végére írd fel a nevedet, az életkorodat, a címedet, az óvodád vagy iskolád nevét és címét, nevezd meg csoportodat vagy osztályodat, és küldd el a felkészítő tanárod telefonszámát és e-mail címét is. Kérjük, használd a mellékelt sablont.

A rajzodat, ill. kézzel írt vagy Microsoft Word (.doc) formátumban rögzített mesédet személyesen vagy postai úton a Népkör Magyar Művelődési Központban (Kossuth Lajos tér 4.,Szabadka) adhatod le. Írásodat e-mail-ben az info@nepkor.rs címre is elküldheted.

A pályázat beküldésével egyidejűleg hozzájárulsz ahhoz, hogy pályaművedet ellenszolgáltatás nélkül publikálják. A pályázat lezárását követően a beküldött anyagokat a szervezőknek nem áll módjában visszajuttatni, azok a Népkör Magyar Művelődési Központ tulajdonába kerülnek.

 

Beküldési határidő: 2022. február 12. szombat

 

Díjazás

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjkiosztásra februárban a Népkörben kerül sor, ahol a szerzők felolvashatják a díjazott munkákat, a beérkezett alkotásokból kiállítás nyílik. A díjazottakat e-mailben értesítik a pontos dátumról.

Népkör
pályázat
Dátum

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű