Ugrás a tartalomra
Logo

Sertés- és Juh Kiállítás Pacséron

2018-08-23
23:37
Forrás
Mikra Coop, Magyar Szó
A 11. alkalommal megszervezésre kerülő, szakmai tanácsadással, állatbemutatóval tarkított Sertés- és Juh Kiállítást augusztus 25-én tartják a Bajmoki úti lóversenypályán Pacséron.

Szombaton 8 órától startol a rendezvény, és körülbelül 9 óráig tart a vendégek fogadása. Ezt követően felizzanak a bográcsok alatt a tűzrakások. Majd valamivel 9 után kezdődnek a nyilvános szakmai konzultációk, és a tapasztalatcserék körülbelül 11 óráig tartanak, 12-ig pedig a sertés- és juhfajta-bemutatók, és a mezőgazdasági gépek bemutatója is lezajlik. A pacséri Mezőgazdasági Termelők Egyesülete rendezvényének megszervezését a Tartományi Titkárság, Topolya község és Pacsér helyi közössége támogatja. A délutánig tartó rendezvényre a belépés díjtalan.

Pacsér
sertés
juh
kiállítás

Most

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.