Ugrás a tartalomra
A szegény csizmadia és a Szélkirály
Szabadkai Gyermekszínház

A Szabadkai Gyermekszínház műsorajánlata

2017-11-16
23:58
2017-11-17
00:04
Forrás
Szabadkai Gyermekszínház
November 18. (szombat), 11:00 - A szegény csizmadia és a Szélkirály
A Szabadkai Gyermekszínház népmesei motívumok alapján készült táncmesejátéka.
Magyar nyelvű előadás, 4+

Néptánccal és népzenével elevenedik meg a szegény csizmadia és a szélkirály története a szabadkai Gyermekszínház színpadán. A több mint egy évtizede futó táncmesejátékot Bakos Árpád zenéje, Hernyák György rendezése, Janovics Erika mesebeli jelmezei és a koreográfusok, színészek máig töretlen lelkesedése révén lopta be magát a legkisebbek szívébe.

gyermekszínház
Szabadka
szélkirály
szegény csizmadia
táncmesejáték

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:23, Frissítve: 18:28

Ricciardo nyerte a szombati időmérőt

Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
18:00, Frissítve: 23:27

Évadnyitó Motofest Újvidéken

Csaknem ezer motoros vonult végig szombaton Újvidék utcáin. Az NS Riders Motoros Klub 25. alkalommal tartotta meg az évadnyitó Motofestet. Az ideit a városi Vöröskereszttel együtt szervezték meg.
15:57, Frissítve: 16:05

Bombariadó Kijevben

Pár órával az esti Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-döntő előtt Kijevben bombariadó miatt ürítettek ki öt metróállomást és a környékét - írta a ukrán Interfax hírügynökség.

Népszerű

plakát

A Magyar Állami Operaház vendégjátéka Szabadkán

Február 17-én és 18-án a szabadkai közönség a Sportcsarnokban tekintheti meg az Opera két látványos produkcióját, Erkel Hunyadi László című operáját, valamint Lehár A víg özvegyének balettváltozatát.
Cseszák Balázs és Cseszák Korcsik Anikó

Néptáncoktatás

A Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség, a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet néptáncos képzést szervez január 20-án Muzslyán, február 3-án a szerémségi együttesek oktatóinak/vezetőnek Maradékon .
Plakát

A Magyar Kultúra Napja

A vajdasági központi ünnepség a zentai Művelődési Ház színháztermében január 12-én 19.00 órai kezdettel.

J.S. Bach: h-moll mise október 22-én

A Reformáció 500. évfordulója alkalmából az Ágostai Hitvallású Evangélikus Keresztyén Egyház „Zenei hitvallásaink I.” koncertet szervez Szabadkán a Szent Teréz Székesegyházban október 22-én 19 órakor.