Ugrás a tartalomra
A szegény csizmadia és a Szélkirály
Szabadkai Gyermekszínház

A Szabadkai Gyermekszínház műsorajánlata

2017-11-16
23:58
2017-11-17
00:04
Forrás
Szabadkai Gyermekszínház
November 18. (szombat), 11:00 - A szegény csizmadia és a Szélkirály
A Szabadkai Gyermekszínház népmesei motívumok alapján készült táncmesejátéka.
Magyar nyelvű előadás, 4+

Néptánccal és népzenével elevenedik meg a szegény csizmadia és a szélkirály története a szabadkai Gyermekszínház színpadán. A több mint egy évtizede futó táncmesejátékot Bakos Árpád zenéje, Hernyák György rendezése, Janovics Erika mesebeli jelmezei és a koreográfusok, színészek máig töretlen lelkesedése révén lopta be magát a legkisebbek szívébe.

gyermekszínház
Szabadka
szélkirály
szegény csizmadia
táncmesejáték

Most

13:35, Frissítve: 13:56

Mátyás király emlékév 2018-ban

Potápi Árpád János közölte: a Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát tart majd, kiállítást, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.
13:09, Frissítve: 13:28

Lakásépítési projektbe kezd Szerbia

Tavaszra kezdik építeni hat városban a rendőröknek, a katonáknak és a biztonsági szolgálat alkalmazottainak szánt lakásokat – erősítette meg Aleksandar Vučić államfő.
12:58, Frissítve: 13:09

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légi támaszpontra.
11:53, Frissítve: 11:59

Vučić a francia elnökhöz utazik

Franciaországba utazik Aleksandar Vučić szerb államfő, este pedig kétoldalú tárgyalásokat folytat majd Emmanuel Macron francia elnökkel - írja a Tanjug.
11:07, Frissítve: 11:17

„Az emberekben ott van az önzetlen szeretet”

Őrizd a lángot! címmel tartott jótékonysági adventi koncertet az adai színházteremben Fehér Nóra énekesnő. Az est bevételét a súlyos betegségben szenvedő Orcsik Dorkának és családjának ajánlotta fel.

Népszerű

J.S. Bach: h-moll mise október 22-én

A Reformáció 500. évfordulója alkalmából az Ágostai Hitvallású Evangélikus Keresztyén Egyház „Zenei hitvallásaink I.” koncertet szervez Szabadkán a Szent Teréz Székesegyházban október 22-én 19 órakor.