Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

VIII. Hagyományok Téli Fesztiválja Palicson

2021.11.22
18:15
Forrás
Pannon RTV
A december 4-én a palicsi Kisvendéglő melletti parkolóban megrendezésre kerülő esemény keretében tartják meg a 11. Helyi termékek kiállítása és a 9. Nemzetközi Tepertősütő versenyt is.

A kiállításon, azaz vásáron az erre kialakított rendezvénysátorban 9 és 17 óra között 45 kiállító mutatja be a hagyományos technikákkal készült termékek széles kínálatát: élelmiszereket, kézműves termékeket. A rendezvény mottója: "Válassza helyi termékeinket!"

Idén december 4-én kerül megrendezésre a 8. Hagyományok Téli Fesztiválja Palicson a Kisvendéglő melletti parkolóban.  Fő attrakciók a 11. Helyi termékek kiállítása és a 9. Nemzetközi Tepertősütő verseny lesznek.

A Tepertősütő Versenyen közel 20 csapat méri össze tudását a hagyományos módon, üstben kisütött tepertő elkészítésében. A látogatók a frissen sült disznótoros finomságokat is megkóstolhatják

Hagyományok Téli Fesztiválja
közérdekű programok

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű