Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Közérdekű információ - Stadion Kommunális Közvállalat

2019-04-18
20:57
Forrás
Pannon RTV

A Stadion Kommunális Közvállalat értesítése szerint április 19-én, pénteken és 22-én, hétfőn a közvállalat irodái nem dolgoznak. A Május 1-e utcai sportpálya a megszokott munkaidővel dolgozik, míg a Városi Sportcsarnok asztalitenisz terme nem lesz nyitva. A sétaerdei medencében a sportolók számára tartanak ügyeletet. A Harcosok sorakozója lakótelepi Prozivka úszómedencét és sportközpontot a szokásos munkaidőben kereshetik fel a kikapcsolódni vágyók, míg április 20-án 6.00 és 15.00 óra között dolgoznak. A Sétaerdei sportcsarnokban és a városi lövöldében ügyeletet tartanak.  

Stadion Kommunális Közvállalat

Most

13:36, Frissítve: 14:16

Az Öreg híd vidéke

Huszonöt évvel a polgárháború után a Bosznia-hercegovinai Mostar ma pezsgő, attraktív turistaváros, környéke pedig a természet szépségeivel csábítja az utazókat.
12:26, Frissítve: 12:36

Fokozódik a forgalom a szerbiai utakon

A hétvégén a turisták és a hazatérő vendégmunkások újabb áradata várható, ezért fokozott forgalomra kell készülnünk az utakon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség.
11:27, Frissítve: 11:40

Magyar sikerek, szerb kiesés az Európa Ligában

A szerb csapatok közül a nisi Radnički lépett pályára, de búcsúra kényszerült, hiszen 2:2-re végzett a Flora Tallinn ellen. Mindhárom magyar csapat továbbjutott a labdarúgó Európa-ligában.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.