Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Közérdekű információ - Stadion Kommunális Közvállalat

2019-04-18
20:57
Forrás
Pannon RTV

A Stadion Kommunális Közvállalat értesítése szerint április 19-én, pénteken és 22-én, hétfőn a közvállalat irodái nem dolgoznak. A Május 1-e utcai sportpálya a megszokott munkaidővel dolgozik, míg a Városi Sportcsarnok asztalitenisz terme nem lesz nyitva. A sétaerdei medencében a sportolók számára tartanak ügyeletet. A Harcosok sorakozója lakótelepi Prozivka úszómedencét és sportközpontot a szokásos munkaidőben kereshetik fel a kikapcsolódni vágyók, míg április 20-án 6.00 és 15.00 óra között dolgoznak. A Sétaerdei sportcsarnokban és a városi lövöldében ügyeletet tartanak.  

Stadion Kommunális Közvállalat

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.