Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Közérdekű információ - Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat

2020-10-02
20:07
2020-10-02
20:21
Forrás
Pannon RTV
A Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat értesítése szerint október 3-tól a munkálatok befejezéséig a Széchenyi István utcában megváltozik az 1/1a autóbuszjárat útvonala.

Az 1/1a autóbusz az Újtelepülés irányából a megszokott útvonalon közlekedik egészen a Zsinagógáig, ahol jobbra befordul a Petőfi Sándor utcába, majd a Fasizmus áldozatainak terén áthaladva jut el a Lifka megállóig, ahonnan már újra a megszokott útvonalon közlekedik Kelebia irányába.

A Szent Teréz-székesegyháznál ideiglenes megállót jelölnek ki az 1/a jelzésű autóbusz számára. A visszafelé úton Kelebia irányából az 1/a jelzésű járat a megszokott útvonalán közlekedik.
A 8/a számú járat (Vasutas település–Jadran–Lifka), valamint a 2-es és a 9-es járat továbbra is a megszokott útvonalon jár ugyanebben az időszakban.

Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat
közlekedés

Most

16:49

Biztonság és felelősség 2020

Ma tartja ötödik szakkonferenciáját a Tijana Jurić Alapítvány Biztonság és felelősség 2020 címmel. A témák között szerepel az is, hogy hogyan védhetjük meg a gyermekeinket az internetes világban.
16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.