Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Subotica-trans Utasszállító Közvállalat

2019-04-18
21:14
2019-04-19
08:33
Forrás
Pannon RTV
A Subotica-trans Utasszállító Közvállalat értesítése szerint április 19-én, pénteken és 22-én, hétfőn szombati menetrend szerint közlekednek a buszok.

A Szabadka-Belgrád, a Szabadka-Szeged, a Bácsfeketehegy-Szeged és a Szabadka-Újvidék járatok ezeken a napokon a hétköznapi menetrend szerint közlekednek.

Április 23-ától a tavaszi iskolaszünet miatt nem közlekednek a diákbuszok.

 

Subotica-trans Utasszállító Közvállalat
menetrend

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.