Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Közérdekű információ - Subotica-trans Utasszállító Közvállalat - Palics

2019-09-11
15:39
2019-09-11
15:47
Forrás
Pannon RTV

A Subotica-trans Utasszállító Közvállalat értesítése szerint a szeptember 12-e, csütörtök és október 10-e, csütörtök közötti időszakban megváltozik a 10-es számú Lifka-Palics járat közlekedési vonala.
A Dubrovnik utcában folyó csatornázási munkálatok miatt, a fürdőhely irányába közlekedő buszok a Dubrovnik utca helyett, a Rogaška utcába fordulnak be, majd ezen haladnak a Dubrovnik utcáig, ahol visszatérnek állandó, megszokott útvonalukra. A változás mindkét irányra vonatkozik, tehát a 10-es busz a városból jövet és visszafelé is a módosított útvonalon halad. A Partizán utcánál lévő autóbuszmegállót a csatornázás idejére megszüntetik.

 

Lifka-Palics
Sutrans
Subotica-trans
busz
útvonal változás

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.