Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Szabadka Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat, 2019.06.26.

2019-06-25
18:08
Forrás
Pannon RTV

A Szabadka Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint a vízvezeték-rendszer javítási munkálatai miatt a Jakab és Komor tér egy részén (páratlan oldal), valamint a Zrínyi és Frangepán utca egy szakaszán (páratlan oldal) nem lesz víz június 26-án, szerdán 8.00 és 13.00 óra között. A közlemény szerint előfordulhat, hogy a környező utcákban is szünetel a vezetékes vízszolgáltatás.  

víz

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.