Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - Szabadkai Vízművek és Csatornázási KKV

2020.07.21
16:37
Forrás
Pannon RTV
Karbantartási munkálatok miatt július 22-én, szerdán 8.00 és 14.00 óra között szünetel a vízszolgáltatás Szabadka egyes részein.

A szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint a vízrendszeren végzett karbantartási munkálatok miatt július 22-én, szerdán 8.00 és 14.00 óra között szünetel a vízszolgáltatás Szabadkán a Vasa Stajić utcában (a Partizán és a Đura Đaković utca közötti szakaszon), valamint a Vuk Karadžić és a Corvin Mátyás utca egyes részein, illetve időnként a környező utcákban is.

A munkálatok befejezését követően átmenetileg csökkenhet a víznyomás és zavaros lehet a vezetékes víz.

Szabadka

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.