Ugrás a tartalomra
subotica.com

Közérdekű információ - Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

2020-10-25
15:08
Szabadka

A szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint a vízvezetéken végzett átmosási munkálatok miatt október 26-án, 27-én, 28-án, 29-én és 30-án Csantavéren 8.00 és 14.00 óra között kisebb lehet a víznyomás és időnként zavarossá válhat a vezetékes víz.
Ugyanezt a munkát, hasonló következményekkel Bajmokon október 27-én, 28-án, 30-án és november 2-án végzik, ugyancsak 8.00 és 14.00 óra között, a felsorolt napokon. 
 

viz
Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat
Szabadka
pannonrtv.com

Most

22:55, Frissítve: 07:16

Visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.