Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ünnepi nyitvatartás január 1-én és 2-án

2018-12-29
10:24
2018-12-29
10:37
Forrás
Pannon RTV
Az ünnepnapokon a legtöbb intézmény zárva tart.

A Szabadkai Egészségházak értesíti a polgárokat, hogy január 1-én, kedden és 2-án, szerdán, egyetlen egészségház sem dolgozik, kivéve a IV-es számú rendelőt (Karađorđe-Halasi út 55.), ahol 7.00-20.00 óra között várják a pácienseket. A Petőfi utcai Mentőállomáson 24 órás az ügyeleti szolgálat. 

A Bajmoki és a Csantavéri egészségházban a városi rendelőhöz hasonlóan, csak ügyelet lesz.

A Gyermekrendelő (Đuro Đaković utca) ezen a két napon 8.00 és 24.00 óra között dolgozik. Az ügyeleti időn túl a Városi Közkórház gyermekosztályán fogadják a kis betegeket.

A Fogászati szolgálat (Fasizmus áldozatainak tere) 7.00-13.00 óra között tart ügyeletet az új év első két napján.
*
A Szerbiai Posta Közvállalat értesítése szerint január 1-én, kedden minden postahivatal zárva lesz Szabadkán, kivéve a határátkelőknél lévő postai kirendeltségeket, amelyek 0.00-24.00-ig dolgoznak, 
január 2-án, szerdán a határátkelőknél lévő postahivatalok mellett, amelyek 24 órás munkaidővel dolgoznak, a Rodić áruházban 8.00 és 20.30 óra között tart nyitva a postahivatal.
*
A szabadkai Stadion Kommunális Közvállalat tájékoztatása az ünnepi munkaidőről:
január 1-én, hétfőn:
a Városi Korcsolyapálya, a Harcosok sorakozója lakótelepi medence, a Sétaerdei nyitott medence és a Sportcsarnok, valamint a Május 1-e utcai sportpályák és asztalitenisz terem, illetve a Városi lőtér, a Városi stadion és a Stadion KKV zárva tart.
Január 2-án, szerdán:
a Városi Korcsolyapálya, a Harcosok sorakozója lakótelepi medence, a Sétaerdei nyitott medence és a Sportcsarnok rendes munkaidővel dolgozik, a Május 1-e utcai sportpályák és asztalitenisz terem, a Városi lőtér, a Városi stadion és a Stadion KKV zárva tart.
*
Topolya
A topolyai Komgrad Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy
január 1-én, kedden és 2-án, szerdán nem dolgoznak, vagyis nem szállítják el a háztartási szemetet.

nyitvatartás

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.