Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ünnepi nyitvatartás január 1-én és 2-án

2018-12-29
10:24
2018-12-29
10:37
Forrás
Pannon RTV
Az ünnepnapokon a legtöbb intézmény zárva tart.

A Szabadkai Egészségházak értesíti a polgárokat, hogy január 1-én, kedden és 2-án, szerdán, egyetlen egészségház sem dolgozik, kivéve a IV-es számú rendelőt (Karađorđe-Halasi út 55.), ahol 7.00-20.00 óra között várják a pácienseket. A Petőfi utcai Mentőállomáson 24 órás az ügyeleti szolgálat. 

A Bajmoki és a Csantavéri egészségházban a városi rendelőhöz hasonlóan, csak ügyelet lesz.

A Gyermekrendelő (Đuro Đaković utca) ezen a két napon 8.00 és 24.00 óra között dolgozik. Az ügyeleti időn túl a Városi Közkórház gyermekosztályán fogadják a kis betegeket.

A Fogászati szolgálat (Fasizmus áldozatainak tere) 7.00-13.00 óra között tart ügyeletet az új év első két napján.
*
A Szerbiai Posta Közvállalat értesítése szerint január 1-én, kedden minden postahivatal zárva lesz Szabadkán, kivéve a határátkelőknél lévő postai kirendeltségeket, amelyek 0.00-24.00-ig dolgoznak, 
január 2-án, szerdán a határátkelőknél lévő postahivatalok mellett, amelyek 24 órás munkaidővel dolgoznak, a Rodić áruházban 8.00 és 20.30 óra között tart nyitva a postahivatal.
*
A szabadkai Stadion Kommunális Közvállalat tájékoztatása az ünnepi munkaidőről:
január 1-én, hétfőn:
a Városi Korcsolyapálya, a Harcosok sorakozója lakótelepi medence, a Sétaerdei nyitott medence és a Sportcsarnok, valamint a Május 1-e utcai sportpályák és asztalitenisz terem, illetve a Városi lőtér, a Városi stadion és a Stadion KKV zárva tart.
Január 2-án, szerdán:
a Városi Korcsolyapálya, a Harcosok sorakozója lakótelepi medence, a Sétaerdei nyitott medence és a Sportcsarnok rendes munkaidővel dolgozik, a Május 1-e utcai sportpályák és asztalitenisz terem, a Városi lőtér, a Városi stadion és a Stadion KKV zárva tart.
*
Topolya
A topolyai Komgrad Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy
január 1-én, kedden és 2-án, szerdán nem dolgoznak, vagyis nem szállítják el a háztartási szemetet.

nyitvatartás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.