Ugrás a tartalomra

Szabadkai Magyar Rádió - Hétfő

00:00
Zenei válogatás
06:00
Napindító
– A hétvégén rendezték meg a Nemzeti Vágtát, ezúttal Szilvásváradon. Vajdaság is képviselteti magát. A Napindítóban Czékus Noémi számol be a versenyről és az eredményekről.
- A kishegyesi Petőfi Sándor Magyar Közösségi- és Művelődési Központ átadóünnepsége kapcsán a Napindító vendége Juhász Bálint, Kishegyes Község Képviselő-testületének elnöke.
10:00
Mozaik
Mi a jelentősége a levéltári kutatómunkának a XXI. században? Vajon hogyan alakult volna a történelem, ha a levéltárak nem őrzik meg (és a levéltárosok nem dolgozzák fel) a legjelentéktelenebbnek tűnő iratokat is? Erről hallhatnak a szakemberektől, vagyis a levéltárosoktól.
12:00
Híradó
12:20
Mozaik
- Mi a jelentősége a levéltári kutatómunkának a XXI. században? Vajon hogyan alakult volna a történelem, ha a levéltárak nem őrzik meg (és a levéltárosok nem dolgozzák fel) a legjelentéktelenebbnek tűnő iratokat is? Erről hallhatnak a szakemberektől, vagyis a levéltárosoktól.

Küzdőtér: - A szabadkai és a békéscsabai teniszezőket 25 éves barátság köti össze. Beszélgetés Vágréti Lászlóval, a Békéscsabai Előre Teniszklub elnökével és Irsai Lászlóval, a Spartacus Teniszklub amatőr együttesének csapatkapitányával. - Kajdocsi Tamás szakításban jól teljesített, a lökés előtt azonban kiújult a sérülése, és összesített eredmény nélkül zárta a rijadi súlyemelő világbajnokságot. Beszélgetés a sportolóval és edzőjével, Rozsnyik Ervinnel. - Hétvégi sportösszefoglaló.
16:00
Híradó
16:30
Körhinta
Könnyed témák, programajánlatok, közérdekű információk hétköznaponként a 107.1 MHz-en.
20:00
A nosztalgia szárnyán
A legjobb ex-yu slágerek, a nosztalgia jegyében.
21:00
Esti koktél
Hétfő

Most

15:49, Frissítve: 16:01

Együtt a sikerért!

Együttműködési megállapodást írt alá több szerbiai szabad övezet és az ezekben működő vállalatok illetékesei. Ehhez csatlakoztak egyebek mellett szállodák, a szabadkai Építőmérnöki Kar és egyéb partnerek.

Népszerű