Ugrás a tartalomra

Szabadkai Magyar Rádió - Péntek

06:00
Napindító
Felújítják a temerini első helyi közösség épületét. A műemlékvédelem alatt álló épület felújítását három szakaszban valósítja meg az önkormányzat. A befektetés összértéke 52 millió dinár.
Apróhirdetések, Lapszemle
Óránként 3 perces hírösszefoglalóval.
08:00
Híradó
08:20
Napindító
A hajdújárási diákok munkaszombatokon a télen tanítás helyett korcsolyáznak. Emellett a településen már nagyban készülnek a farsangra.
Települési krónika, Gyászjelentések
Óránként 3 perces hírösszefoglaló.
10:00
Mozaik
Minden órában 3 perces hírösszefoglaló
11:05
Élő-világ
A tél közepe tökéletes időszak a ragadozó halak horgászatára. Ha sikeres fogásokat szeretnénk, mindenképp a tavakon érdemes először próbálkozni, de a Tisza is jó helyszín lehet.
12:00
Híradó
12:30
Mozaik
Minden órában 3 perces hírösszefoglaló
14:05
Kult-óra
A Hét Nap gondozásában megjelent Tóth Tibor újságíró A mi sporthőseink című könyve, Szalai Attila illusztrációival. Az alkotókat kérdezzük.

15:00
Mozaik
16:00
Híradó
16:30
Mérleg
A gazdasági kamarákhoz tartozó újonnan alakult vállalkozók parlamentje hidat képez a vállalkozók és az illetékes minisztériumok között. Ezzel lerövidül és eredményesebbé válik a vállalkozók problémáinak megoldása. Erről is beszélgetünk Karai László kamarai koordinátorral a tavalyi év értékelésének keretében.
17:00
Zenei válogatás
18:05
Hangjegykoktél
Minden órában 3 perces hírösszefoglaló
19:00
Híradó
Péntek

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.