Ugrás a tartalomra
Videó

Nagyboldogasszony napját ünnepelték Bácsfeketehegyen
2018-08-27; 16:52

Koncerttel, halfőző-versennyel, művelődési esttel és színházi előadással ünnepelték Bácsfeketehegyen Nagyboldogasszony napját a helyi Car Dušan Silni Művelődési Központ szervezésében.
Fotó Videó

Továbbra is szennyezik a Krivaját
2018-04-30; 15:44

A kishegyesi önkormányzat illetékesei már több alkalommal is feljelentést tettek az ügyben, eddig azonban változás nem történt. A vízi ökoszisztéma csaknem teljesen kipusztult.
Fotó Videó

Falunapot ünnepeltek Kishegyesen
2018-03-25; 17:50

249 évvel ezelőtt érkeztek az első telepesek Békésszentandrásról Hegyespusztára és teremtették meg a jövőt a jelenlegi Kishegyes számára.
Fotó Videó
Szerződésaláírás

Támogatási szerződéseket írtak alá Kishegyesen
2018-02-01; 15:59

A község három éve támogatja költségvetési eszközeiből pályázat útján a közérdekű népjóléti és humán tevékenységeket folytató szervezetek munkáját. Idén 5 millió dinárt osztottak szét.
Videó

Megtartotta idei utolsó ülését a kishegyesi KKT
2017-12-29; 15:34

Százötvenről nyolcvan dinárra csökkentették Kishegyes községben a vállalkozók számára a bódék bérbeadásának négyzetméterenkénti árát – többek között erről is döntöttek az év utolsó KKT ülésén.

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.