Ugrás a tartalomra
Fotó Videó
Rakodógép is segít

Önkéntesek takarítottak Magyarkanizsán

A strand, a kempingtábor és az ottani Tisza-part takarítására szervezett munkaakciót Magyarkanizsa helyi közössége. Az akcióban mintegy 25 önkéntes vett részt.
Fotó Videó
mindenki tornázik

Mozgással az egészségért

Együtt tornázott ma Magyarkanizsa apraja-nagyja. A testmozgás világnapja alkalmából Mozgással az egészségért elnevezéssel tartottak rendezvényt a városháza előtti parkban az egészségház szervezésében.

Szúnyogirtás lesz Magyarkanizsán

A közelgő majális miatt, legkésőbb április 30-ig sor kerül a gépjárműből végzett füstgenerátoros szúnyogirtásra az esti órákban.

Most

22:44, Frissítve: 22:52

A Real Madrid nyerte az Euroligát

A férfi kosárlabda Euroliga 2017–2018-as kiírásának belgrádi döntőjében a Real Madrid 85–80-ra legyőzte a címvédő Fenerbahcét.
20:58, Frissítve: 21:09

Magabiztos TSC győzelem

A topolyai TSC hazai pályán 3:0-ra legyőzött az užicei Sloboda csapatát a Szerb Labdarúgó Első Liga 28. fordulójában.
18:12

Újvidékre került a fődíj

Az újvidéki Sanja Mančetić nyerte az idei Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár fődíját, egy rotációs kapával felszerelt középteljesítményű traktort az Agropanonka jóvoltából.
17:52, Frissítve: 18:01

ESPN: Szerbia nem jut be a nyolcaddöntőbe

Szerbia válogatottja nagyon jó, de nem tudnak majd bejutni a nyolcaddöntőbe a jövő hónapban kezdődő oroszországi világbajnokságon - ismerteti előzetes elemzését a szerb csapatról az ESPN.

Népszerű

Az első baba

Babalátogatóban Magyarkanizsa polgármestere

Az adorjáni Vajda Valentina és a horgosi Lončarević Milan a 2018-as év első babái Magyarkanizsa községben. Őket látogatta meg ma Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere.
Horgosi Szüreti Napok

Szüreti Napok Horgoson

Kiállításmegnyitókkal kezdődtek a 28. Horgosi Szüreti Napok rendezvényei. A sportversenyekkel és gyermekprogramokkal tarkított eseményre külföldről is érkeztek vendégek.