Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Eliszaposodtak a Bega-tavak
2018-10-23; 18:49

Lassan negyven éve rövidítették le a Begát Nagybecskereknél, a szárazon maradt meandere helyére tervezett három tó közül azonban máig csak kettő készült el, de azok sem teljesen.
Fotó

A muzslyaiak a kerékpárút kiépítését várják
2018-10-09; 20:17

Nagybecskereken jövőre kerékpárút épülhet a Bega-töltésén a román határig. Szerbcsernyén a napokban egy, a kerékpározók részére kiépített központot is avattak. A muzslyaiak is kerékpárútra várnak.
vízgyár cégtábla

A nagybecskereki vízgyár a bírósághoz fordul
2018-09-06; 11:47

Nyílt levélben fordult a közvéleményhez a nagybecskereki vízgyárat felépítő Zilio csoportosulás. Mint írják, jogaik érvényesítése érdekében kénytelenek lesznek bírósághoz fordulni.
Fotó Videó

Egy 13 éves fiú a korai fürdőidény első áldozata
2018-06-01; 17:45

A 13 éves Miodrag R., a Negybecskerekhez közeli melencei gyermek lett a korai fürdőidény első áldozata. A fiú a falu környékén, a homokbányászás által keletkezett tóba fulladt bele.
Fotó Videó

Továbbra sincs tiszta víz Nagybecskereken
2018-04-15; 17:37

A vízgyár körüli bizonytalanság miatt Nagybecskereken újra az öko-kutak felé fordult a figyelem. A Közegészségügyi Intézet elemzései azonban azt mutatják, hogy ezek a kutak sem biztonságosak.

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.
07:46

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.