Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Felújítják a Csillag teret Óbecsén
2018-08-28; 16:40

Óbecsén a tavaly felújított községháza előtti főtér és a nemrégiben átadott Dositej utca után a héten a szűkebb központ egy másik kritikus közlekedési csomópontja, a Csillag tér átépítését kezdik meg.
Fotó Videó

Folyik a kémények seprése Óbecsén
2018-08-13; 16:56

Az idei évtől az óbecsei Kéményseprő Kft. végzi a kötelező kéményseprést Óbecse községben. A félévre szóló 750 dináros csekket meglepődve kapták kézhez a lakosok.
Fotó Videó

Községnapot ünnepeltek Óbecsén
2018-08-01; 16:47

Díszüléssel ünnepelték Óbecsén a község napját. Az eseményen hét személy, illetve intézmény munkáját községi díjjal jutalmazták.
Videó

A Tisza-turizmust szeretnék felélénkíteni
2018-07-23; 16:35

A valamikor élénk menetrend-szerinti nemzetközi hajóközlekedést feléleszteni, a határokon átnyúló Tisza-turizmust pedig felélénkíteni szeretné Csongrád, Algyő és Óbecse önkormányzata.
Fotó Videó

Hol játsszanak az óbecsei gyerekek?
2018-07-20; 16:37

Bár az önfeledt játékot kellene szolgálniuk, Óbecse Község legtöbb játszótere siralmas állapotban van. Az önkormányzat jövőre több új játszótér megépítését is tervezi.
Fotó Videó
zenészek a színpadon

Óbecse éjjel
2018-06-17; 16:52

Becse községe másodszor szervezte meg a Bečej noću azaz Óbecse éjjel című zenei rendezvényt. A település főterén idén is több mint tízezren gyűltek össze.

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.