Ugrás a tartalomra
Radiátor

Elhalasztják a fűtési idény kezdetét Szabadkán
2018-10-16; 07:46

Elhalasztják a fűtési idény kezdetét a változékony, illetve az elmúlt napok kifejezetten meleg időjárása miatt. Egyelőre nincs szükség arra, hogy beindítsák a rendszert - írja a Vajdaság Ma hírportál.
Fotó Videó

Bővül a gázvezeték-hálózat Szabadkán
2018-10-11; 17:44

1,4 kilométerrel bővítették a gázhálózatot Szabadkán a Pionir gyár és az Újvárosháza között. A tervek szerint a környéken 10 nagyobb üzlet és mintegy 30 háztartás csatlakozhat majd jövőre a rendszerre
Fotó Videó

Építik a noszai vízhálózatot
2018-09-12; 19:18

Még az ősz folyamán befejeződnek a noszai vízhálózat második fázisának kiépítési munkálatai - hangzott el ma a településen, amikor az illetékesek megtekintették a fejlesztést.

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.