Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Nemzetközi levéltári konferencia Zentán
2018-10-04; 19:12

A levéltárak és a Nagy Háború címmel szervezett nemzetközi konferenciát a zentai Történelmi Levéltár és a község önkormányzata a városháza dísztermében.
Fotó Videó

Zenta város ünnepe van
2018-09-11; 18:48

A helyi Önkormányzat képviseloi díszüléssel és koszorúzással emlékeztek meg a zentai csata 321. évfordulójáról. Az ülésen kiosztották a városnapi díjakat is.
Fotó Videó

Zenta város napját ünneplik az elkövetkező napokban
2018-09-05; 19:36

A szervezők megannyi színes programmal készültek a lakosoknak és az idelátogatóknak. Az ünnepségsorozat már kedden elkezdődött. Hétvégén is gazdag programokkal várják az érdeklődőket.
Videó

Gyermekfoglalkozásokkal bővül Zenta programkínálata
2018-08-25; 07:57

Szeptember elsejétől állandó jellegű gyermekfoglalkozásokkal bővül Zenta város programkínálata. Erre a célra a régóta üresen álló egykori Lovoturs vadász- és halászbolt üzlethelyiségét alakították át.
Fotó Videó

Tatarozzák a zentai Városháza homlokzatát
2018-08-23; 17:01

Második szakaszához érkezett a zentai Városháza felújítása. Tavaly befejezték az első fázist, az épület központi kupoláját tatarozták. Most a homlokzat van soron.

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.