Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Folytatódik a zentai városháza felújítása

6 millió dináros támogatást nyert el Zenta, amelyet a közigazgatási és helyi önkormányzati minisztérium által működtetett alapból biztosítanak. A pénzösszegből a városháza felújítását folytatják.
Fotó Videó

Zenta: Alacsony a Tisza vízállása

A hidroinfo.hu adatai szerint Zentán a Tisza vízállása 274 centiméteres volt ma reggel. A tegnap esti adatokhoz képest ez négy centiméter vízszint-csökkenést jelent.

Civil, egyházi és médiapályázatok Zentán

A zentai önkormányzat a mai nap folyamán megjelenteti a civil szervezeteket támogató pályázatokat, az egyházak tevékenységét és a médiaszolgáltatást támogató pályázatok pedig február 15-ig várhatók.
Fotó
Kéri Valentina edzőjével a polgármesternél

Kéri Valentinát fogadta Zenta polgármestere

Kéri Valentina küzdősportolót és edzőjét, Halász Mihályt a zentai önkormányzatban fogadta Ceglédi Rudolf polgármester, akivel az eddigi eredményekről és a további tervekről beszélgettek.

Most

08:12, Frissítve: 09:23

A Biológia Éjszakája

A nyílt nap fő témája az érdekes tudományok megismertetése, a természet szépségének bemutatása és a környezetvédelem fontossága volt.
22:29, Frissítve: 07:09

Zomborban vendégszerepelt az Ötösfogat

A bezdáni, nemesmiliticsi, bácsgyulafalvi, csonoplyai és zombori amatőr egyesületek színjátszói, szavalói, énekesei és táncosai minden évben elkészítik saját műsorukat.
21:53, Frissítve: 22:01

Halálos tüntetés a Gázai-övezetben

Négy palesztint agyonlőttek, közel százat pedig megsebesítettek az izraeli katonák a Gázai övezet határánál sorozatban negyedik erőszakos tüntetéseken - írják a Jediót Ahronót újság honlapján.

Népszerű

Petrov Nikolina az év első babája Zentán

Tegnap délután megszületett az első zentai baba a helyi közkórház szülészeti osztályán. A kislány volt a kilencedik, aki a zentai szülészeten jött a világra idén, azonban ő volt az első községbeli.