Ugrás a tartalomra

Úrnapi szentmise és körmenet

Úrnapi szentmise és körmenet az Avilai Szent Teréz Székesegyházban, Szabadkán, 2023. június 8-án, csütörtökön 18 órai kezdettel lesz megtartva.

Szecesszió világnapja a szabadkai zsinagógában

Június 10-én, szombaton a szecesszió világnapja alkalmából, a szabadkai zsinagógában idén is megrendezésre kerül a Szecesszió éjszakája valamint az Orgona éjszakája elnevezésű rendezvény, amelyet ezúttal jazz koncerttel is gazdagítottak.

Traktorfesztivál Oromhegyesen

Június 11-én tartják a XV. Traktorfesztivált Oromhegyesen. A rendezvény helyszíne már hagyományosan az Atlantis Garden kerthelyisége és parkolója.

Zombori programok

Az esemény kezdete
A zombori Magyar Polgári Kaszinóban május 28-án, vasárnap 19.30-tól vendégszerepel a kupuszinai Sturcz József Színjátszó Csoport a Paprikáscsirke című többszörösen díjazott bohózattal. Jegyek az előadás előtt vásárolhatók 200 dinárért.

2023-ban is feledhetetlen programokkal vár a RepTár!

Az esemény kezdete
A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum 2023. március 1-jén újból kinyitja kapuit a családok, baráti társaságok, kirándulók és a repülés szerelmesei örömére.

Mozdulj! Petőfi!

Az esemény kezdete
A Petőfi 200 emlékév vajdasági programsorozata.

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.