Ugrás a tartalomra

Gyönggyé gyöngyöddé magamat írom

Az esemény kezdete
Zenés irodalmi est Sallay Gergellyel. Az előadóművész, hangszer- és énektanár, irodalmi szerző Gyönggyé gyöngyöddé magamat írom című verses és próza kötetéről Lukácsi Balogh Adrienn-nel beszélget.

Mozdulj! Petőfi!

Az esemény kezdete
A Petőfi 200 emlékév vajdasági programsorozata.

A Topolyai Művésztelep 70 éve kiállítás

Az esemény kezdete
2023. december 8-a és 2024. március 31-e között tekinthetik meg a Topolyai Művésztelep 70 éve elnevezésű kiállítást.

Most

19:29, Frissítve: 20:24

Rekordturizmus

Az a 2 millió 100 ezer turista, aki az elmúlt évben Szerbiába látogatott egy érdekes és elsősorban biztonságos országba érkezett - mondta Belgrádban Aleksandar Vučić.
19:01, Frissítve: 20:04

Dragan Đilas Szabadkán ünnepelt

Elégedett a Szerbia az erőszak ellen tömörülés december 17-i választási eredményeivel Dragan Đilas. A Szabadság és Igazságosság Pártja elnöke a szabadkai városi szervezet harmadik születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen vett részt.
18:11, Frissítve: 20:07

Aranytollakkal ékeskedhetnek

Aranytoll kitüntetéssel díjaztak újságírókat a Vajdasági Televízió új épületében. A 2021-es és '22-es év legjobbjai vehették át a plaketteket.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.