Ugrás a tartalomra

Decemberi programok a szabadkai Népkörben

Ünnepi programsorozattal készül a Népkör Magyar Művelődési Központ, többek között a Mikulással is lehet majd találkozni, és retró szilveszter is lesz.

Mozdulj! Petőfi!

Az esemény kezdete
A Petőfi 200 emlékév vajdasági programsorozata.

Pedagógus-továbbképzés a VM4K-ban

2022. december 10-én, szombaton a szabadkai székhelyű Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ ingyenes, a Vajdasági Pedagógiai Intézet által akkreditált, egynapos pedagógus-továbbképzést (szemináriumot) szervez.

Zentai Gazdanapok 2022

Az esemény kezdete
December 10-én, szombaton és 11-én, vasárnap kerül megrendezésre a Gazdanapok, Zentán a sportcsarnokban.

Könyvbemutató Bácskossuthfalván

December 16-án, pénteken 17 órakor kerül sor a Monográfia Helytörténeti Egyesület Ősmonográfiák című könyvének bemutatójára Bácskossuthfalván az ECHO-ban.

Karácsonyváró gyermektalálkozó Doroszlón

Az esemény kezdete
December 16-án, pénteken 13.00 és 17.00 óra között karácsonyváró gyermektalálkozót szerveznek Doroszlón, az Európa-teremben.

Adventi készülődés a VM4K-ban

Az esemény kezdete
2022. november 25-től december 16-ig, péntekenként 17.00 és 19.00 óra között adventi kézműves-foglalkozás sorozatra kerül sor a VM4K klubhelyiségében.

Szép Amáliák Zomborban

December 16- án, pénteken 18 órától a Magyar Polgári Kaszinóban bemutatásra kerül Lovas Ildikó Szép Amáliák című regénye.

Karácsonyi ünnepség Padén

December 16-án, pénteken 19:00 órai kezdettel kerül sor a padéi Takáts Rafael Magyar Kultúrkör karácsonyi, és egyben évzáró műsorára az egyesület székházában.

Karácsonyi vásár Bezdánban

December 17-én, szombaton 13 órai kezdettel karácsonyi vásárt szerveznek Bezdán központjában.

Adventi hangverseny

Az esemény kezdete
December 10-én, szombaton  Ádventi hangverseny 14 órakor a padéi Havas boldogasszony templomban Csuzdi Eszter és Jenován Flórián előadásában.

Most

20:28, Frissítve: 20:35

Adventi kézműves vásár a Népkörben

Kézzel készített karácsonyfadíszek, csipkék, díszek várták a Népkörbe látogatókat az adventi kézműves vásáron. Ez mellett zenés programokkal készültek a szervezők.

Népszerű