Ugrás a tartalomra

XXV. Hagyományos Artóünnepség

A Vajdasági Népek és Nemzetiségek Hagyományápoló Klubja – június 9-én megrendezi a Hagyományos Aratóünnepséget Szenttamáson.

Kanizsa Feszt

Az esemény kezdete
Július 7-e és 9-e között kerül megrendezésre a Kanizsa Feszt a magyarkanizsai vásártéren. Mint minden évben, két színpadon, számos hazai és külföldi lemezlovassal és zenekarral várják a szórakozni vágyókat.

XIX. Vajdasági Szabadegyetem

Az esemény kezdete
Július 6-a és 9-e között kerül megrendezésre a Vajdasági Ifjúsági Fórum (VIFÓ) rendezvénye, a XIX. Vajdasági Szabadegyetem, amelynek helyszíne idén is a kishegyesi Kátai-tanya.

Falunap Pacséron

Az esemény kezdete
Július 8-a és 10-e között kerül megrendezésre pacséri falunap, a „ Selo, to smo mi – A falu mi vagyunk – Wir sind das Dorf " XV. elnevezésű rendezvénysorozat keretein belül.

Nyárhangoló Fesztivál Palicson

Az esemény kezdete
Július 7-e és 10-e között kerül megrendezésre a Vajdasági Képző-, Kutató- és Kulturális Központ Nyárhangoló című kulturális programsorozata.

Népi kézműves tábor Horgoson

Az esemény kezdete
2022. augusztus 9–13.-a között Népi kézműves tábort tartanak Horgoson a Domus Pacis lelkigyakorlatos és közösségi házban.
Ludasi Népzenei Tábor felirat

VI. Ludasi Népzenei Tábor

Az esemény kezdete
A Ludasi Népzei Tábor július 10-én, vasárnap kezdődik. Esténként koncertekkel kedveskednek a kilátogatóknak, amelyekre mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

Napközi játéktábor Horgoson

Napközi játéktábort szerveznek Horgoson július 11-15-e között a 4-7 éves korosztály, július 25-29-e között pedig a 8 -12 éves korosztály számára.

Babapiknik Horgoson

2022. július 8-án, pénteken és 22-én, pénteken 16.00 órától Babapiknik a horgosi Művelődési Ház melletti zöldfelületen.

Délvidéki Ősök Napja

Az esemény kezdete
A Délvidéki Ősök  Napját, mely a magyarság legősibb hagyományira emlékezik ( a honfoglalás korára, és az az előtti időszakra) július 23-án és 24-én tartják Bajsán.

Hármas találkozó

Július 30- án a Bezdáni Hidak polgárok csoportja és a bezdáni Helyi közösség megszervezi a tizenhetedik Hármas találkozó elnevezésű etno- fesztivált. Az egész napos eseménynek a Ferenc- csatorna partja ad otthont.

VII. Szenteleky–Leskovac Műfordítótábor

A hetedik vajdasági műfordító táborra a kishegyesi Kátai Vendégházban és a Dombos Wine Clubban kerül sor 2022. augusztus 26-án, 27-én, 28-án és 29-én.

Most

Népszerű