Ugrás a tartalomra

A színpompás kereru lett az év madara
2018-10-15; 16:01

Az óriás-gyümölcsgalamb, azaz a kereru lett idén az év madara Új-Zélandon. A kereru nagy testű, félméteresre is megnőhet, jellegzetes tollazata a hátán és a fején zöld, a hasán fehér.
bor a pohárban

Félmillió dollár egy palack borért
2018-10-14; 22:55

Rekordáron, 558 ezer dollárért kelt el egy palack ritka, 1945-ös évjáratú Romanée-Conti vörösbor a Sotheby's szombati New York-i árverésén.

Publikálták Stephen Hawking utolsó tanulmányát
2018-10-12; 23:07

Közzétették Stephen Hawking márciusi halála előtt napokkal befejezett utolsó tudományos kutatását, amely 56 éven át tartó karrierjének egyik legfontosabb témájával, a fekete lyukakkal foglalkozik.

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.