Ugrás a tartalomra
pixabay/andremsantana

2019 elején létrejött Szerkoszovóbia

2019-01-08
10:36
2019-01-08
11:05
Forrás
Szerbiai RTV
Szerkoszovóbia - ilyen névre keresztelte át Szerbiát Holly Make, a FOX News újságírója.

A Belgrád és Pristina közötti lehetséges megállapodásról írva az amerikai újságírónő cikkében Szerkoszovóbiának nevezte át Szerbiát. Holly Make analitikus szövegében arról írt, hogy az amerikai elnök, Donald Trump ismét egy külpolitikai pontot szeretne bezsebelni azzal, hogy meg szeretné győzni a szerb és a koszovói politikusokat, hogy Washingtonban, a Fehér Házban írják alá a békeszerződésüket. Majd megemlíti, hogy Hashim Thaci koszovói elnök már tárgyalt magas rangú amerikai tisztségviselőkkel a szerbiai termékekre kiszabott száz százalékos vámok megszüntetéséről, ami csökkentené a feszültséget Koszovó és Szerbia között.

Koszovó
Fox

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.