Ugrás a tartalomra
pixabay/andremsantana

2019 elején létrejött Szerkoszovóbia

2019-01-08
10:36
2019-01-08
11:05
Forrás
Szerbiai RTV
Szerkoszovóbia - ilyen névre keresztelte át Szerbiát Holly Make, a FOX News újságírója.

A Belgrád és Pristina közötti lehetséges megállapodásról írva az amerikai újságírónő cikkében Szerkoszovóbiának nevezte át Szerbiát. Holly Make analitikus szövegében arról írt, hogy az amerikai elnök, Donald Trump ismét egy külpolitikai pontot szeretne bezsebelni azzal, hogy meg szeretné győzni a szerb és a koszovói politikusokat, hogy Washingtonban, a Fehér Házban írják alá a békeszerződésüket. Majd megemlíti, hogy Hashim Thaci koszovói elnök már tárgyalt magas rangú amerikai tisztségviselőkkel a szerbiai termékekre kiszabott száz százalékos vámok megszüntetéséről, ami csökkentené a feszültséget Koszovó és Szerbia között.

Koszovó
Fox

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.