Ugrás a tartalomra

2022-ben is lesz Eurovízió

2022.01.26
18:13
2022.01.26
19:36
Forrás
B92
Május 14-én tartják az olasz rendezésű 2022-es Eurovízió döntőjét.

Május 10-én lesz az első, május 12-én a második elődöntő. Mindkettőben 18-18 ország dala mutatkozik be, emellett automatikusan döntőbe jut Olaszország, Franciaország, Németország, Spanyolország és Nagy-Britannia. Szerbia a második elődöntőben szerepel május 12-én, a régióból még aznap lép fel Montenegró, Észak-Macedónia és Románia. Magyarország idén sem indul az Eurovízión.

eurovízió
Eurovíziós Dalfesztivál
Olaszország

Most

21:56

Nyári táborok - hasznos időtöltés a szünidő alatt

Lassan közeledik a nyári szünet, amikor a gyerekek egy kis időre elköszönhetnek az iskolától, aki teheti ilyenkor táborba megy. Legalábbis az aki megengedheti magának, s akinek a szülei megengedik. A lehetőségekből Vajdaságban nincs hiány.

Népszerű

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.