Ugrás a tartalomra
Ludasi Betyárnap
Pannon RTV

Betyárnapot tartanak ma Ludason

2017-10-01
14:36
2017-10-01
17:46
Forrás
Pannon RTV
A helyi közösség szervezésében idén már nyolcadik alkalommal tartják meg a hagyománnyá vált lovas játékokat, amelynek keretében főzőversenyt is szerveznek.

Emellett számos érdekes és izgalmas program várja az érdeklődőket. Egyebek között lovasbemutatók, csapatjátékok, szekértolás, kötélhúzás, a legkisebbek pedig pónikon lovagolhatnak. A szervezők szerint soha nem volt ekkora érdeklődés az esemény iránt, mint idén. A főzőversenyre 62 bográcsot állítottak fel és több százan vették ki a részüket a főzésből.

Ludas
betyárnap
főzőverseny

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
MondoCON jelmez

Így nézett ki a téli MondoCON a Hungexpón

Első ízben rendezték meg a Star Wars jelmezversenyt, amelyet a filmbeli karakterek bőrébe bújó cosplayerek számára rendeztek. A zsűriben volt a Szerbiából érkezett Isidora Vlasak "Ferasha" is.