Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

DeJa Vu Fesztivál a Pannon Rádióban!

2018-06-08
08:48
2018-06-08
08:53
Forrás
Pannon RTV
Csütörtökön délután kezdődött a 90-es évek legnagyobb magyarországi bulija Szegeden, amely egészen vasárnap hajnalig tart! Kollégánk a helyszínről exkluzív interjúkkal jelentkezik az FM 91.5-ön!

Már az első napon megtelt az újszegedi Partfürdő területe a fesztiválozókkal. A DeJa Vu Fesztivál nagyszínpadán 18 órától éjfélig tart a sztárdömping, de két kisebb színpadon egészen hajnalig forr a diszkóláz és a fergeteges hangulat. Az igazán jó buli csak most kezdődik el, hiszen koncertet ad majd az UFO, Kozsó és az Ámokfutók, Náksi vs. Betty Love, a Captain Hollywood Project, a V-Tech, a Happy Gang és még sokan mások!

A Fesztiválról exkluzív interjúkkal jelentkezünk pénteken, szombaton és hétfőn is a Pannon Presszóban! Tartsatok az FM 91.5-tel!

DeJa Vu Fesztivál
Szeged

Most

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
Holdfogyatkozás fázisai

Egyedülálló holdfogyatkozás pénteken este

Az évszázad leghosszabb, 103 perces teljes holdfogyatkozása lesz pénteken, a Mars pedig 15 éve nem volt ilyen közel a Földhöz, mint ezekben a napokban. Európából is megfigyelhető lesz.