Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

DeJa Vu Fesztivál a Pannon Rádióban!

2018-06-08
08:48
2018-06-08
08:53
Forrás
Pannon RTV
Csütörtökön délután kezdődött a 90-es évek legnagyobb magyarországi bulija Szegeden, amely egészen vasárnap hajnalig tart! Kollégánk a helyszínről exkluzív interjúkkal jelentkezik az FM 91.5-ön!

Már az első napon megtelt az újszegedi Partfürdő területe a fesztiválozókkal. A DeJa Vu Fesztivál nagyszínpadán 18 órától éjfélig tart a sztárdömping, de két kisebb színpadon egészen hajnalig forr a diszkóláz és a fergeteges hangulat. Az igazán jó buli csak most kezdődik el, hiszen koncertet ad majd az UFO, Kozsó és az Ámokfutók, Náksi vs. Betty Love, a Captain Hollywood Project, a V-Tech, a Happy Gang és még sokan mások!

A Fesztiválról exkluzív interjúkkal jelentkezünk pénteken, szombaton és hétfőn is a Pannon Presszóban! Tartsatok az FM 91.5-tel!

DeJa Vu Fesztivál
Szeged

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 23:46

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.