Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

DeJa Vu Fesztivál a Pannon Rádióban!

2018-06-08
08:48
2018-06-08
08:53
Forrás
Pannon RTV
Csütörtökön délután kezdődött a 90-es évek legnagyobb magyarországi bulija Szegeden, amely egészen vasárnap hajnalig tart! Kollégánk a helyszínről exkluzív interjúkkal jelentkezik az FM 91.5-ön!

Már az első napon megtelt az újszegedi Partfürdő területe a fesztiválozókkal. A DeJa Vu Fesztivál nagyszínpadán 18 órától éjfélig tart a sztárdömping, de két kisebb színpadon egészen hajnalig forr a diszkóláz és a fergeteges hangulat. Az igazán jó buli csak most kezdődik el, hiszen koncertet ad majd az UFO, Kozsó és az Ámokfutók, Náksi vs. Betty Love, a Captain Hollywood Project, a V-Tech, a Happy Gang és még sokan mások!

A Fesztiválról exkluzív interjúkkal jelentkezünk pénteken, szombaton és hétfőn is a Pannon Presszóban! Tartsatok az FM 91.5-tel!

DeJa Vu Fesztivál
Szeged

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Nagyon komolyan romlik a föld minősége

Az elsivatagosodást bemutató világatlasz új kiadása szerint a népességnövekedés és a fogyasztási szokások változása minden korábbinál nagyobb nyomást gyakorolnak a Föld természeti erőforrásaira.
20:34, Frissítve: 20:42

Indul a Vajdaság Vizei regatta

Már május elején beteltek a helyek a jubiláris 10. Vajdaság Vizei regattára, amelyet június 22-e és július 1-je között tartanak meg.
20:15, Frissítve: 20:24

Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat

A magyar férfi kardcsapat aranyérmet nyert az újvidéki Európa-bajnokság csütörtöki zárónapján, miután a fináléban 45-33-ra legyőzte az olasz együttest.
19:05

Đoković a bolgár Dimitrovot verte

Novak Đoković megnyerte nyolcaddöntős mérkőzését is az angliai Queensben megrendezett füves pályás tenisztornán, miután két szettben legyőzte a bolgár Grigor Dimitrovot.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
tiszavirág

Virágzik a Tisza

Egy nem várt intenzitású előrajzással kedden délután a Tisza magyarkanizsai szakaszán megkezdődött a tiszavirágzás.