Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

DeJa Vu Fesztivál a Pannon Rádióban!

2018-06-08
08:48
2018-06-08
08:53
Forrás
Pannon RTV
Csütörtökön délután kezdődött a 90-es évek legnagyobb magyarországi bulija Szegeden, amely egészen vasárnap hajnalig tart! Kollégánk a helyszínről exkluzív interjúkkal jelentkezik az FM 91.5-ön!

Már az első napon megtelt az újszegedi Partfürdő területe a fesztiválozókkal. A DeJa Vu Fesztivál nagyszínpadán 18 órától éjfélig tart a sztárdömping, de két kisebb színpadon egészen hajnalig forr a diszkóláz és a fergeteges hangulat. Az igazán jó buli csak most kezdődik el, hiszen koncertet ad majd az UFO, Kozsó és az Ámokfutók, Náksi vs. Betty Love, a Captain Hollywood Project, a V-Tech, a Happy Gang és még sokan mások!

A Fesztiválról exkluzív interjúkkal jelentkezünk pénteken, szombaton és hétfőn is a Pannon Presszóban! Tartsatok az FM 91.5-tel!

DeJa Vu Fesztivál
Szeged

Most

23:00, Frissítve: 23:07

Az Opel is manipulált a károsanyag-kibocsátással

Elrendelte 96 ezer Opel autó visszahívását pénteken a német közúti közlekedési hatóság a Volkswagen csoport dízelbotrányában leleplezett visszaéléshez hasonló károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt.
20:24, Frissítve: 20:53

Mintegy ezer ösztöndíjasa van az MNT-nek

A 2018/19-es tanévre 228 kezdő egyetemistával és főiskolással, valamint 59 demonstrátori ösztöndíjassal írtak alá szerződést az újvidéki Európa Kollégiumban megrendezett ünnepségen.
19:14, Frissítve: 19:21

Civil Piknik a hét végén

A kétnapos összejövetel célja különböző civil gyakorlatok bemutatása, megvitatása, egymás munkájának megismerése, új kapcsolatok kiépítése. Az idei rendezvény témája: A közösség segítő ereje.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.