Ugrás a tartalomra
Facebook/Borbás Marcsi

Díjat kapott Borbás Marcsi

2022.09.24
10:57
2022.09.24
11:09
Forrás
Pannon RTV
Gundel Károly-díjat kapott Borbás Marcsi. A Gasztroangyalként ismertté vált egykori televíziós műsorvezető az utóbbi években több rangos elismerésben is részesült, így például 2020-ban a Hungarikum Média-díjat vehette át.

A műsorvezető a közszolgálati média meghatározó személyiségeként a hungarikum mozgalmat népszerűsítő műsorokat készített. Tavaly decemberben Prima Primissima díjat kapott, most pedig megkapta a Gundel Károly-díjat.

A díjazott Facebook, illetve Instagram posztjában jelezte, hatalmas megtiszteltetést és örömet okoz számára az újabb elismerés. Borbás Marcsi külön köszönetét fejezte ki a kitüntetési bizottság tagjainak, és mindenkinek, aki támogatta a munkájában.
Az ikonikus vendéglős emlékére 2014-ben alapított díjban olyan személyek részesülhetnek, akik a magyar vendéglátás területén Gundel Károly életútjának és gasztronómiai munkásságának példaértékű követői.

Borbás Marcsi
Gundel Károly-díj

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű