Ugrás a tartalomra
Sajtótájékoztatón kötnek
#knittingteamfi

Egy sor sima, egy sor ferkelt...

2018-02-17
22:34
2018-02-17
23:36
Forrás
VajdaságMA, #knittingteamfi
Rendhagyó módon vezetik le a feszültséget a finn olimpiai csapat tagjai, a 102 sportoló csaknem fele folyamatosan köt. A stresszkezelő kötőtűt Szocsiban vetették be, a riói nyári olimpián is bevált.

A mostani téli olimpia egyik közvetítésében az is látszott, hogy a finn snowboard-csapat edzője, Antti Koskinen csak egy pillanatra hagyta abba a kötést, hogy pacsizzon az egyik versenyzőjével, aztán folytatta tovább.

A verseny közben az edző köt

Koskinen azt mondta, hogy a kötés szép, finn szokás, és segít abban is, hogy nincs szükségük hasztalan csevegésekre.

Szocsiban hatalmas sálat kötött a finn csapat. Most ugyancsak közös projekten dolgoznak, a finn elnöki pár újszülött kisfiának takarót kötnek, alakulása Twitter profiljukon követhető nyomon.

köt
finn
olimpia
Phjongcshang

Most

15:10

A Zijin Mining átvette a bori rézbányát

A bori rézbánya ma hivatalosan is a kínai Zijin Mining csoport kezébe került 63 százalékos részesedéssel. A tulajdonos elsődleges célja az új bányákba történő beruházás és a bori rézbánya fejlesztése.
14:07, Frissítve: 14:22

Fontos megelőzni a trichinellózis-fertőzést

Javában tart a disznóvágások ideje. Azonban nem árt óvatosnak lenni a házi vágásoknál és még a piacon vásárolt húsokkal is a trichina-fertőzés veszélye miatt. Fontos a hús ellenőrzése.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.