Ugrás a tartalomra
Sajtótájékoztatón kötnek
#knittingteamfi

Egy sor sima, egy sor ferkelt...

2018-02-17
22:34
2018-02-17
23:36
Forrás
VajdaságMA, #knittingteamfi
Rendhagyó módon vezetik le a feszültséget a finn olimpiai csapat tagjai, a 102 sportoló csaknem fele folyamatosan köt. A stresszkezelő kötőtűt Szocsiban vetették be, a riói nyári olimpián is bevált.

A mostani téli olimpia egyik közvetítésében az is látszott, hogy a finn snowboard-csapat edzője, Antti Koskinen csak egy pillanatra hagyta abba a kötést, hogy pacsizzon az egyik versenyzőjével, aztán folytatta tovább.

A verseny közben az edző köt

Koskinen azt mondta, hogy a kötés szép, finn szokás, és segít abban is, hogy nincs szükségük hasztalan csevegésekre.

Szocsiban hatalmas sálat kötött a finn csapat. Most ugyancsak közös projekten dolgoznak, a finn elnöki pár újszülött kisfiának takarót kötnek, alakulása Twitter profiljukon követhető nyomon.

köt
finn
olimpia
Phjongcshang

Most

17:55, Frissítve: 18:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
Holdfogyatkozás fázisai

Egyedülálló holdfogyatkozás pénteken este

Az évszázad leghosszabb, 103 perces teljes holdfogyatkozása lesz pénteken, a Mars pedig 15 éve nem volt ilyen közel a Földhöz, mint ezekben a napokban. Európából is megfigyelhető lesz.