Ugrás a tartalomra
Sajtótájékoztatón kötnek
#knittingteamfi

Egy sor sima, egy sor ferkelt...

2018-02-17
22:34
2018-02-17
23:36
Forrás
VajdaságMA, #knittingteamfi
Rendhagyó módon vezetik le a feszültséget a finn olimpiai csapat tagjai, a 102 sportoló csaknem fele folyamatosan köt. A stresszkezelő kötőtűt Szocsiban vetették be, a riói nyári olimpián is bevált.

A mostani téli olimpia egyik közvetítésében az is látszott, hogy a finn snowboard-csapat edzője, Antti Koskinen csak egy pillanatra hagyta abba a kötést, hogy pacsizzon az egyik versenyzőjével, aztán folytatta tovább.

A verseny közben az edző köt

Koskinen azt mondta, hogy a kötés szép, finn szokás, és segít abban is, hogy nincs szükségük hasztalan csevegésekre.

Szocsiban hatalmas sálat kötött a finn csapat. Most ugyancsak közös projekten dolgoznak, a finn elnöki pár újszülött kisfiának takarót kötnek, alakulása Twitter profiljukon követhető nyomon.

köt
finn
olimpia
Phjongcshang

Most

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
Rendőr nőnapi virágszállal

Egy szál virággal a kezemben...

A közlekedési rendőrök Szerbia szerte azért állították le a forgalomban részt vevő hölgyeket, hogy egy-egy szál virággal kedveskedjenek nekik a nőnap alkalmából.
MondoCON jelmez

Így nézett ki a téli MondoCON a Hungexpón

Első ízben rendezték meg a Star Wars jelmezversenyt, amelyet a filmbeli karakterek bőrébe bújó cosplayerek számára rendeztek. A zsűriben volt a Szerbiából érkezett Isidora Vlasak "Ferasha" is.