Ugrás a tartalomra
Twitter

Elérhető az MME online Akadémia

2023.09.16
21:09
Forrás
greendex.hu
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület új fejlesztéssel lepte meg megújult honlapján a madárvilág iránt érdeklődőket.

A Tudástár menüpont Akadémia funkcióval bővült, amely ingyenes e-learning anyagokat tartalmaz. Az MME Akadémia célja, hogy betekintést nyújtson a madarak világába a kezdő madármegfigyelőktől akár a profi madarászokig, természetbarátokig. A kurzusok összeállítása lehetővé teszi, hogy az érdeklődők a tudásszintjüknek megfelelő képzést választhassanak, és azt egyéni ütemedben végezhessék el. A platformot a szervezet folyamatosan fejleszti, így a tervek szerint mindenki megtalálja majd a saját fejlettségi szintjéhez igazodó anyagokat. Az élvezetes tanulást számtalan játék, grafika, fotó, videó és teszt segíti. A madárismereti képzés mellett a madárbarát kertről, a madárbarát településfejlesztésről és a madárbarát gazdálkodásról is tanulhatunk az oldalon.

A képzéssel kapcsolatos további részletek az MME Akadémia weboldalon érhetők el.

madár

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.