Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay/Momentmal

Elloptak egy hidat Oroszországban

2019-06-07
19:26
2019-06-07
19:34
Forrás
hvg.hu
Nyomtalanul eltűnt egy vasúti híd Oroszországban, az Umba folyó felett.

A kirovszki rendőrség elsőre nem vette komolyan, amikor a környéken élők lopás miatt tettek feljelentést, most viszont már megindították a nyomozást. Még májusban kerültek fel a képek a közösségi médiára, amelyeken az látszik, hogy a két hídfő megvan, de a híd közepe nincs sehol.

A helyiek azért is gyanakodnak, mert a közeli Apatityból tavaly nyáron átjátszóállomásokat próbáltak ellopni. A rendőrség szerint a kár 600 ezer rubel, azaz nagyjából 2,6 millió forint. 

híd
vasút
Oroszország
ellopták

Most

10:53, Frissítve: 11:12

Megérkezett az ősz térségünkbe

Csütörtökön hűvös reggelre ébredhetünk, csapadékra azonban nem kell számítani. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet 5 és 7 fok között alakul, a legmagasabb 20 fok körül várható.
08:54, Frissítve: 10:30

Hurrikán érkezik a Bermuda-szigetekhez

Helyi idő szerint ma este érintheti a térséget. Az amerikai hurrikánkutató központ közleménye szerint a 3-as fokozatú hurrikán széllökéseinek sebessége eléri az óránkénti 185 kilométeres sebességet.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.