Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fontos, hogy ne a kukába kerüljön az elektronikai hulladék

2019-12-14
08:18
Forrás
Pannon RTV
A horgosi Kárász Karolina Általános Iskolában erre már korán megpróbálják megtanítani a gyerekeket, ezért harmadik éve szervezik meg elektronikai hulladékgyűjtési akciójukat.

A technológia rohamos fejlődése miatt az elektrotechnikai és a számítástechnikai eszközök egyre gyorsabban elavulnak. Emiatt ezek a berendezések egyre hamarabb válnak értéktelenné. Azért, hogy ezek az elektronikai hulladékok ne a kukában kerüljenek, a horgosi Kárász Karolina Általános Iskola már harmadik éve szervez elektronikai hulladékgyűjtést. Stábunk a helyszínen forgatott, a Közügyek vendége pedig Benedek Szabina, a szabadkai regionális hulladéktároló környezetvédelmi osztályvezetője volt.

elektronikai hulladék
Kárász Karolina Általános Iskola
Benedek Szabina
Regionális Együttműködési Tanács

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.