Ugrás a tartalomra
Pixabay

Hatalmas faültetési projekt Pakisztánban

2020-05-16
19:13
Forrás
elobolygonk.hu
Pakisztán ambiciózus erdősítési projektje nagy löketet kapott az elmúlt hetekben, köszönhetően a koronavírusnak.

Pakisztánban a koronavírus-járvány idején több ember is munkanélkülivé vált. Egy erdősítési projekt keretében azonban a kormány most faültetőként alkalmazza őket. A munkások naponta 500 rúpiát, azaz körülbelül 1000 forintot kapnak. A projektet a járvány megjelenésekor felfüggesztették a kötelező távolságtartás miatt, viszont április végén már folytatni tudták az emberek a munkát. Így több mint 63 ezer munkahelyet hoztak létre. Ezzel megtriplázódott a projektben résztvevők száma, a faültetési szezont pedig kitolták június végéig, megőrizve ezzel az emberek állását. Pakisztán ambiciózus erdősítési projektje nagy löketet kapott az elmúlt hetekben, köszönhetően a koronavírusnak.

Pakisztán
erdősítés
faültetés
fásítás
projekt
munkanélküli
koronavírus
járvány

Most

19:03, Frissítve: 19:30

Rajtaütés egy droglaborban

Droglabort számolt fel a magyar rendőrség a Fejér megyei Tordason, Budapesttől mintegy 30 kilométerre. A rendőrök egy családi házból állítottak elő egy szerb és két magyar állampolgárt.

Népszerű

Újvidék az új gócpont

Huszonkét bentlakónál és hat dolgozónál állapították meg a koronavírus-fertőzést a péterváradi Mass Green House idősek otthonában - írja közleményében a Tartományi Kormány.