Ugrás a tartalomra
Hó a Kopaonikon
Tanjug,RTS

Hull a hó Szerbiában

2017-10-07
10:41
2017-10-07
22:48
Forrás
Szerbiai RTV, FoNet
A lehullott tapadó hó vastagsága megközelíti a 20 centimétert

Nyugat-Szerbia több településén is fehér tájra ébredhettek ma reggel az ott lakók. Az éjszaka ugyanis közepes intenzitású havazás kezdődött az ország magasabban fekvő területein. A legtöbb hó Kopaonikon esett, a tapadó hó vastagsága megközelíti a 20 centimétert. Szerbia egyik leghíresebb síközpontjában fagypont körüli hőmérsékletet mérnek. Az októberi tél azonban nem lesz tartós, hiszen az elkövetkező napokban jelentős felmelegedés várható.

Hull a hó a Kopaonikon

Egész éjjel havazott és jelenleg is hull a hó Kopaonikon. Szerbia egyik leghíresebb síközpontjában ezekben az órákban fagypont körüli hőmérsékletet mérnek, amely napközben sem fog sokat emelkedni. A lehullott tapadó hó vastagsága megközelíti a 20 centimétert. Az októberi tél azonban nem lesz tartós a Kopaonikon, hiszen az elkövetkező napokban jelentős felmelegedés várható.

Kopaonik
havazik

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
MondoCON jelmez

Így nézett ki a téli MondoCON a Hungexpón

Első ízben rendezték meg a Star Wars jelmezversenyt, amelyet a filmbeli karakterek bőrébe bújó cosplayerek számára rendeztek. A zsűriben volt a Szerbiából érkezett Isidora Vlasak "Ferasha" is.