Ugrás a tartalomra

Ismert magyarországi és vajdasági sztárok buzdítanak mindenkit az otthonmaradásra

2020-04-02
16:35
Forrás
Pannon RTV
A projekt célja, hogy ismert művészek, sportolók rövid üzenetben felhívják a figyelmet az otthonmaradás fontosságára, valamint hasznos tippekkel igyekeznek tartalmasabbá tenni az otthon töltött időt

Az Otthon. Veled. megmozdulással a hallgatók betekintést nyerhetnek a magyarországi és vajdasági hírességek életébe, megtudják, ők hogyan élik meg ezt a mindenki számára nehéz időszakot. Hasznos tanácsok és tippek is elhangzanak a rövid, 15-20 másodperces rádióüzenetekben, amelyekből a hallgatók ötleteket meríthetnek a hasznos időtöltéshez.

Facković Melissza a Pannon Presszó műsorvezetője elmondta: „Egyelőre még csak gyűjtjük az alanyokat. Például Király Viktorral beszélgettünk, Gyurta Danival, Dér Heni is elmondta üzenetét. Nagyon ütős üzenete van például Viktornak. Ő azt mondja, hogy össze kell szorítani a gatyánkat és ki kell bírni ezt a két hetet. Dér Heni  arról beszélt, hogy miért nem szabad pánikolni ebben a helyzetben. Pély Barna az előnyökre fekteti a hangsúlyt, elmondja, hogy mi mindent tudunk otthon csinálni, illetve elmondja, hogy hogyan szokott otthon edzeni.”

A rádióüzenetek és a sztárok sora folyamatosan bővül, a Pannon Rádió műsorvezetői is hamarosan üzennek a hallgatóknak. Többek között a Rádiódiszkó és a Slágergyár műsorvezetője, Kiss János, azaz Manó is, aki életkora miatt már több hete házi karanténból, otthonából jelentkezik be a Pannon Reggeli műsorába. A délutáni kívánságműsorunkban, a Csillaghullásban is minden nap új sztárinterjúkat hallhatnak.

Pannon Rádió
Otthon.Veled.

Most

Népszerű