Ugrás a tartalomra
Pixabay/3dman_eu

Jöhet a női 007-es ügynök

2019-09-11
14:29
Forrás
Szerbiai RTV
Itt az ideje, hogy nő kapja el a legendás 007-es számot - nyilatkozta a Hollywood Reporternek Pierce Brosnan, akit bő egy évtizeden át láthatott a közönség James Bond szerepében.

Igen! Az elmúlt 40 évben annyiszor néztünk férfiakat, hogy most itt az ideje félre állni, srácok, és egy nőnek utat engedni. Szerintem felszabadító lenne, és nagyon izgalmas - mondta a brit színész, aki szerint Bondnak a metoo-érára is reagálni kéne. Ám azt is hozzátette, hogy a valódi áttörést elképzelhetetlennek tartja, amíg Barbara Broccoliék a sorozat producerei. Brosnan egyébként nagyon büszke arra, hogy ő játszhatta a 90-es években a 007-est, és azt sem bánja, ha ez azzal jár, hogy amíg csak él, mindenki erről fogja kérdezgetni.

Júliusban kapott szárnyra a pletyka, hogy őfelsége titkos ügynökének legújabb kalandjában egy afroamerikai színésznő, Lashana Lynch örökli meg a legendás 007-es számost. Azt még nem lehet tudni, hogy ez pontosan milyen változást hozhat majd ha valóban meglépnék a készítők.

James Bond
James Bond-film
titkosügynök
Pierce Brosnan

Most

20:50, Frissítve: 21:21

Főzzünk együtt az Új Szigeten!

Csantavéren a szombat a főzésről és a szórakozásról szólt. A helybeliek mellett a környező településekről is sokan ellátogattak a Főzzünk együtt az Új Szigeten! nevű eseményre.
19:38, Frissítve: 20:36

Két ittas sofőrt küldtek józanítóba

2,56 ezreléknyi alkoholszinttel a vérében vezetett egy 41 éves férfi Kragujevac közelében. Nem sokkal az eset előtt egy 2,22-es véralkoholszintű férfit is megállítottak vezetés közben.
19:31, Frissítve: 21:39

Erős földrengés rázta meg Albániát

Földrengés rázta meg szombaton Durres albániai kikötővárost és Tiranát, a fővárost, legalább hetvenen megsérültek, anyagi károk keletkeztek, és sokan pánikba esve menekültek.

Népszerű