Ugrás a tartalomra
Pixabay/3dman_eu

Jöhet a női 007-es ügynök

2019-09-11
14:29
Forrás
Szerbiai RTV
Itt az ideje, hogy nő kapja el a legendás 007-es számot - nyilatkozta a Hollywood Reporternek Pierce Brosnan, akit bő egy évtizeden át láthatott a közönség James Bond szerepében.

Igen! Az elmúlt 40 évben annyiszor néztünk férfiakat, hogy most itt az ideje félre állni, srácok, és egy nőnek utat engedni. Szerintem felszabadító lenne, és nagyon izgalmas - mondta a brit színész, aki szerint Bondnak a metoo-érára is reagálni kéne. Ám azt is hozzátette, hogy a valódi áttörést elképzelhetetlennek tartja, amíg Barbara Broccoliék a sorozat producerei. Brosnan egyébként nagyon büszke arra, hogy ő játszhatta a 90-es években a 007-est, és azt sem bánja, ha ez azzal jár, hogy amíg csak él, mindenki erről fogja kérdezgetni.

Júliusban kapott szárnyra a pletyka, hogy őfelsége titkos ügynökének legújabb kalandjában egy afroamerikai színésznő, Lashana Lynch örökli meg a legendás 007-es számost. Azt még nem lehet tudni, hogy ez pontosan milyen változást hozhat majd ha valóban meglépnék a készítők.

James Bond
James Bond-film
titkosügynök
Pierce Brosnan

Most

14:23, Frissítve: 19:51

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.