Ugrás a tartalomra
Pixabay/3dman_eu

Jöhet a női 007-es ügynök

2019-09-11
14:29
Forrás
Szerbiai RTV
Itt az ideje, hogy nő kapja el a legendás 007-es számot - nyilatkozta a Hollywood Reporternek Pierce Brosnan, akit bő egy évtizeden át láthatott a közönség James Bond szerepében.

Igen! Az elmúlt 40 évben annyiszor néztünk férfiakat, hogy most itt az ideje félre állni, srácok, és egy nőnek utat engedni. Szerintem felszabadító lenne, és nagyon izgalmas - mondta a brit színész, aki szerint Bondnak a metoo-érára is reagálni kéne. Ám azt is hozzátette, hogy a valódi áttörést elképzelhetetlennek tartja, amíg Barbara Broccoliék a sorozat producerei. Brosnan egyébként nagyon büszke arra, hogy ő játszhatta a 90-es években a 007-est, és azt sem bánja, ha ez azzal jár, hogy amíg csak él, mindenki erről fogja kérdezgetni.

Júliusban kapott szárnyra a pletyka, hogy őfelsége titkos ügynökének legújabb kalandjában egy afroamerikai színésznő, Lashana Lynch örökli meg a legendás 007-es számost. Azt még nem lehet tudni, hogy ez pontosan milyen változást hozhat majd ha valóban meglépnék a készítők.

James Bond
James Bond-film
titkosügynök
Pierce Brosnan

Most

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.